in

Stan Lee, 20 Yıl Daha Marvel Yapımlarında “Yer Almaya” Devam Edecek

Stan Lee, önümüzdeki 20 yıl boyunca Marvel yapımlarında adı, sesi, görüntüsü ve imzasıyla yer almaya devam edecek.

Stan Lee Marvel Comics
- Reklam -
- Reklam -

Stan Lee, Marvel evreninde yer almayı sürdürecek. Birkaç yıl önce aramızdan ayrılan çizgi roman yazarı, sesi, görüntüsü ve imzası ile önümüzdeki 20 yıl boyunca Marvel Sinematik Evreni’nde yer almaya devam edecek.

Beyaz perdede 20 yılı aşkın süredir devam eden Marvel’ın süper kahraman serisi, temellerini Stan Lee ve sanatçı Jack Kirby tarafından yaratılan, Mark Ruffalo’nun canlandırdığı Hulk, Chris Hemsworth’un canlandırdığı Thor ve Robert Downey Jr.’ın canlandırdığı Iron Man gibi bir dizi ikonik karakter üzerine kuruldu. Filmer ayrıca yine Stan Lee tarafından yaratılan Doctor Strange ve Spider-Man gibi kahramanları da içeriyor.

Çizgi roman yaratıcısı, Sony’nin çeşitli Spider-Man filmleri ve Fox’un X-Men’i de dahil olmak üzere ölene kadar neredeyse bütün Marvel filmlerinde küçük rollerde yer aldı. Lee, 2018’de 95 yaşında hayata veda etse de, ölmeden önce bir dizi çekimi tamamlamıştı. Böylece ölümünden sonra Spider-Man: Into the Spider-Verse, Captain Marvel ve Avengers: Endgame’de gözükebildi. Sonraki MCU filmleri ve dizileri, çeşitli yerlerdeki posterler ve dergilerin yardımıyla Lee’yi evrene dahil etse de, yeni bir anlaşma ile evrende yine kanlı canlı yer alabileceğine işaret ediyor.

- Reklam -

Stan Lee Marvel Comics

Stan Lee, Marvel Sinematik Evreni Dışında Disney Parklarında da Boy Gösterecek

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Marvel, Genius Brands International ve POW! Entertainment ile gelecekteki film ve dizilerde, yanı sıra Disney tema parklarında, mağaza ürünlerinde ve daha fazlasında yer alabilmesi adına 20 yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Bu yeni anlaşma, Stan Lee’nin Marvel Sinematik Evreni filmlerinde yine küçük rollerde CGI ve eski görüntülerin yardımıyla geri dönebilmesi için kapıyı aralıyor. Fakat iç kaynaklar kararın henüz ilgili stüdyolar tarafından verilmediğini belirtiyor.

Genius Brands CEO’su ve başkanı Andy Heyward, anlaşma hakkında şunları söyledi:

“Dijital teknoloji, arşiv görüntüleri ve diğer formlar aracılığıyla Stan’in en önemli mekânı olan Marvel filmlerinde ve Disney tema parklarında yaşaması sağlanacak. Bu esaslı bir anlaşma.”

- Reklam -

Stan Lee Marvel Yapımlarında Yer Alacak

Marvel Studios’un anlaşma sonrası Stan Lee’yi hangi film veya dizi ile evrene tekrar dahil edeceği merakla bekleniyor. Ancak şu an için bu konuda bir duyuru yapılmış değil. Ayrıca böyle bir durumda Lee’nin gözükeceği yapımlar büyük ihtimalle fragmanlarda açıklanmayacak ve tıpkı önceki işlerde olduğu gibi yayınlandıktan sonra ortaya çıkacak.

Stan Lee’nin ölmüş olsa bile MCU yapımlarında yer alacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bir Yorum

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benedict Cumberbatch Yeni Filmi The Hood

Oyunculuğa Ara Vereceğini Söyleyen Benedict Cumberbatch’in Yeni Projesi Belli Oldu

antik maya diş çürümesi

Antik Maya Uygarlığı Dişlerine Taktıkları Mücevherlerle Çürüklerin Önüne Geçmiş Olabilir