in

Star Trek 4 İçin 3 Farklı Senaryo Geliştiriliyor

Star Trek 4 için geliştirilen 3 senaryo var ve Spock karakterini canlandıran Zachary Quinto hangisinin seçileceğini bilmiyor.

star trek senaryo
- Reklam -
- Reklam -

Son Star Trek filmlerinde Spock karakterini başarıyla canlandıran Zachary Quinto, yeni bir filmde Spock rolüne tekrar hayat vermek için heyecanla bekliyor ve bu sırada büyük markanın bir sonraki adımı için ilginç açıklamalarda bulundu. The Wrap‘in haberine göre Zachary, Entertainment Tonight Canada‘ya şunları söyledi:
“Tarantino bir süre Star Trek projelerinde olmayacak, çünkü şu an dokuzuncu filmi “Once Upon a Time In Hollywood” projesinde çalışıyor. Ayrıca, şu an geliştirilmekte olan iki farklı senaryo daha var. Bir beklenti halindeymiş gibi hissediyorum. Hepimiz bir Trek filminde Quentin Tarantino ile çalışma fikrinden heyecan duyuyoruz, ama son filmi yazan ekip Simon Pegg ve Doug Jung da ayrı bir senaryo yazıyor, ayrıca başka bir senaryo üzerinde çalışan bir başka yazar ekibi de olduğunu biliyorum. Bu yüzden bilmiyorum. Ne olacağını bilmiyorum.”
Diğer senaryo J.D. Payne ve Patrick McKay tarafından yazılıyordu ve biliyoruz ki Chris Hemsworth‘un Jim Kirk’ün babası olarak George Kirk rolünü yeniden canlandıracağı bir zamanda yolculuk temalı planı vardı.

Star Trek’in gelmiş geçmiş en büyük, kıymetli ve saygıdeğer bilimkurgu markalarından biri olduğu su götürmez bir gerçek. Böyle bir değerin adı Tarantino ile geçtiğinde, hayranlar önce haberi hazmetmeye çalıştı. İnternet aleminde mutluluklar saçıldı ve üzerine çokça konuşuldu. Çünkü, Tarantino yaşadığımız dönemin en büyük ve başarılı sinemacılarından biri. Bu birleşim hepimiz için harika bir haberdi.

Gelin görün ki ortada şu anda üç adet farklı senaryo dönüyor. Zachary Quinto’nun dediği gibi neler olacağını bilmiyoruz ve kestiremiyoruz. Tarantino böyle bir işe adım atmışken, üç farklı senaryo yazılmasına gerek var mı karar veremiyoruz. Bir yandan Star Trek: Beyond‘a devam filmi çekilirken, öte yandan Tarantino ile birlikte önceki zaman diliminde mi var olacak? Bilmiyoruz. Zamanla bu sorulan cevaplarını tatmin edici bir şekilde görmeyi umuyoruz.

- Reklam -

Açıklama videosu:

- Reklam -
YouTube video

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu konudaki tutum nasıl olmalı?

Emin Özçay

94 yılında hayata gözlerini açan ben, yaşamanın amacını farklı dünyaları keşfetmede buldum. Halihazırda uzatmalı üniversite öğrenciliğine devam ederken, günlük yaşamın rutininden büyülü dünyalarda geçirdiğim zamanlarla kurtulmayı başardım. Çocukluğumda bilgisayar oyunları ve çizgi dizilerle başlayan serüvenim, şu zamanki hayatımın temelini oluşurdu. Keşfettiğim dünyaların büyüsüne kapıldığımdan, bu dünyayı pek sevmiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mary Shelley frankenstein kalesi

Mary Shelley’ye İlham Veren Frankenstein Kalesi ve Simyacı Johann Conrad Dippel

Stephen King Referansları

Tüm Stephen King Referanslarını Bulabilecek misiniz?