in

2023 Yılında Çıkacak İsimsiz Bir Star Trek Filmi Duyuruldu

Paramount, yeni bir Star Trek filmi hazırladığını duyurdu. Henüz adı belli olmayan yeni Uzay Yolu macerası 2023 yılında çıkacak.

Yeni Star Trek Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Paramount Pictures yayın takvimine yeni bir Star Trek filmi daha ekledi. Tam adı henüz belli olmayan yeni Uzay Yolu macerası 2023 yılında sinemalarda olacak.

Star Trek Beyond filminin 2016 yılında hayal kırıklığı yaratan gişe performansının ardından Paramount, Uzay Yolu’nun sinema yolculuğunda yeni bir macera için hâlâ uğraşıyor. Şimdilik Discovery ve Picard gibi diziler evren adına fena iş çıkarmasalar da sinema adına henüz ufukta yeni bir şey gözükmüyor.

Ancak yakın zamanda stüdyo, ikonik bilimkurgu evreninde orijinal bir film senaryosu yazmak üzere Star Trek: Discovery yazarı Kalinda Vazquez’i işe aldı. Filmin prodüksiyonunu ise J.J. Abrams’ın yapım şirketi Bad Robot üstleniyor. J.J. Abrams ayrıca Star Trek (2009) ve devamı olan 2013 çıkışlı Into Darkness’ı yönetti. Her ikisi de Beyond ile aynı alternatif kuantum evreninde, Kelvin zaman çizelgesinde geçiyordu.

- Reklam -

Yeni Star Trek Filmi 9 Haziran 2023’te Beyaz Perdede Olacak

Yeni Star Trek Filmi

Oyuncular Chris Pine, Simon Pegg ve Zachary Quinto’nun devam eden umutlarına rağmen Paramount şirketi yıldız isimlerle dördüncü bir film yapmayı henüz taahhüt etmedi. Noah Hawley ve Quentin Tarantino tarafından geliştirilen Star Trek filmleri, son birkaç yılda benzer şekilde durdu ve her iki yönetmen de en son güncellemelerinde onları yakın zamanda yapmayı beklemediklerini belirttiler. Disney’in Aralık 2020’de gerçekleştirdiği Yatırımcı Günü etkinliğinde, Hulu’da Noah Hawley’nin Alien dizisi üzerinde çalıştığı duyurulmuştu. Bu nedenle Uzay Yolu film projesinin de iptal olabileceği iddia edildi.

- Reklam -

Şimdi ise Paramount Stüdyoları cephesinden yeni bir haber geldi. The Hollywood Reporter’ın haberine göre henüz adı konulmamış bir Uzay Yolu filminin 9 Haziran 2023 tarihinde sinemalarda olması bekleniyor. Ek olarak stüdyo 4 Kasım 2022 için başlıksız bir Bee Gees filmi, Ron Howard’ın 10 Kasım 2023 için The Shrinking of Treehorn adlı animasyon filmi ve 17 Kasım 2023 için Ryan Reynolds ve John Krasinski tarafından yönetilen başlıksız bir film planladı.

Peki ya sizler beyaz perdede yeni bir Uzay Yolu macerası konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wonder Woman Joye Hummel ölüm

Wonder Woman Çizgi Romanlarının İlk Kadın Yazarı Hayatını Kaybetti

Vladimir Nabokov Superman Şiiri

Vladimir Nabokov’un “Superman” Şiiri İlk Defa Ortaya Çıktı