in

Star Wars 9 Filminin Süresi Açıklandı

Dokuzuncu Star Wars filmi olan The Rise of Skywalker için süre açıklandı. J.J. Abrams’ın yönettiği film, serinin en uzun yapımı olacak.

Star Wars
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars evreninde geçecek dokuzuncu sinema filmi olan The Rise of Skywalker (Skywalker’ın Yükselişi) için son fragman dün yayınlandı. Hayranları ikiye bölen fragmanın ardından filmin resmi süresi de açıklandı.

The Rise of Skywalker filminin 155 dakika (2 saat 35 dakika) olacağı doğrulandı. Böylece yeni üçlemenin son filmi, bütün seri baz alındığında Yıldız Savaşları filmlerinin en uzunu olmayı başarıyor.

Serinin En Uzun Filmi The Rise of Skywalker Olacak

Bu zamana kadar izleyebileceğimiz en uzun Yıldız Savaşları filmi bu senenin sonunda hayranlarla buluşmaya hazırlanırken yapımın ayrı bir rekor kıracağı da ortaya çıkmış oldu. 155 dakikalık The Rise of Skywalker’a, uzunluk açısından en yakın olan film 152 dakika süren Star Wars: The Last Jedi. Son Jedi’yi ise 142 dakika ile Star Wars: Attack of the Clones takip ediyor. Serinin en kısa filmi ise bizi yıllar ötesine götürüyor. 1977 tarihli Star Wars: A New Hope tam 121 dakika.

- Reklam -

Serinin dokuzuncu filmiyle Yıldız Savaşları evreninde önemli bir dönemeç alınmış olacak. Ardından seri beyaz perdede yeni üçlemeler ile farklı dönemleri sinemaya taşımaya devam edecek.

- Reklam -

Ayrıca gelecek ay hizmete başlayacak dijital yayın platformu Disney+ da, yeni Yıldız Savaşları dizileriyle hayranları evrene yakın tutmayı sürdürecek. The Mandalorian, The Obi-Wan Kenobi ve Untitled Cassian Andor bunlardan bazıları.

J.J. Abrams’ın yazıp yönettiği The Rise of Skywalker filminin vizyon tarihi ise 20 Aralık 2019 olarak açıklandı.

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Behzat Ç

Behzat Ç. Yeni Sezonu Belirsizliğini Koruyor

3D

3D Teknolojisinde İnsan Boyutunda Baskılar Başladı