in ,

Star Wars: The Rise of Skywalker Filminden Yeni Fragman Geldi

Biraz nostalji zamanı. J.J. Abrams’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Star Wars: The Rise of Skywalker filminden yeni fragman nihayet paylaşıldı!

Star Wars
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars evreni genişlemeye devam ediyor. D23 Expo’da  yayınlanan The Mandalorian tanıtımından sonra nihayet “The Rise Of Skywalker”dan da yeni bir fragman izleme fırsatı bulduk.

2015 yılında bizlerle olan The Force Awakens ile başlayan yeni seri, 2017 yapımı The Last Jedi ile devam etmişti. Üçlemenin son halkası ise bu senenin sonunda vizyona girmesi beklenen Star Wars: The Rise of Skywalker.

Filmin ilk fragmanını geçtiğimiz nisan ayında izlemiştik. Şimdiyse Kaliforniya’daki D23 Expo’da yayınlanan yeni tanıtım filmi sonunda bütün hayranlarla paylaşıldı.

- Reklam -

Star Wars: The Rise of Skywalker Yeni Fragmanı

YouTube video

D23’ye özel hazırlanan fragman bizleri nostaljik bir yolculuğa çıkaıyor. Filmde göreceğimiz oyuncular şöyle: Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo ve Billie Lourd. Ayrıca Naomi Ackie, Keri Russell, Matt Smith ve Richard E. Grant filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında bulunuyor.

Mark Hamill’i de yeniden Luke Skywalker rolüyle göreceğimiz yapımdan ayrıca bir de poster geldi:

star wars 9 poster

Luke Skywalker, Rey, Prenses Leia ve Kylo Ren dörtlüsünün karşımıza çıkması beklenen yeni film hayranlar tarafından oldukça merakla bekleniyor.

Filmin yönetmen koltuğunda J.J. Abrams’ı görecek olmamız bizlere bir nebze umut verse de, yeni Yıldız Savaşları yapımının bizleri gerçekten özlediğimiz o dünyaya götürmeyi başarıp başarmayacağı merak konusu.

- Reklam -

Yeni filmde Darth Vader maskesinin dönüşü üzerine şurada detaylı bir haber hazırlamıştık. Ona da mutlaka göz atmayı unutmayın!

d23 star wars the rise of skywalker

Sıradaki Star Wars Üçlemesi 3 Yıl Sonra!

Bu üçlemenin nihayete ermesiyle beyaz perdede bir süre Yıldız Savaşları serisi göremeyeceğiz. Aralık 2022’de karşımıza çıkacak olan yeni serinin ilk yapımının başında ise Game of Thrones dizisinin yürütücüleri David Benioff ve D.B. Weiss ikilisi var. Old Republic döneminde geçmesi beklenen yeni serinin devam filmleri ise 2024 ve 2026 yıllarının aralık aylarında gelecek.

Star Wars: The Rise of Skywalker filmi 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek.

Sizlerin yeni filmden beklentiniz ne? Fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* The Mandalorian İlk Fragmanını İzle

* Yakın Gelecekteki Bütün Star Wars Projeleri

* Ewan McGregor’lı Star Wars Dizisi Obi-Wan Hangi Dönemde Geçecek?

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Yeni üçlemenin bazı oyuncularına hiç ısınamadım. Özellikle de Adam Driver’a.
    Beni endişelendiren bir konu da, bir sonraki üçlemeyi David Benioff ve D.B. Weiss ikilisinin yönetmesi.

    Ayrıca fragmanın son sahnesindeki kişi Rey mi? Elinde kırmızı Işın kılıcının olması bir aldatmaca mı acaba?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peaky Blinders Sezon 5 kapak

Peaky Blinders 5. Sezon Yayınlanmaya Başladı

Yerli Bilimkurgu

Yerli Bilimkurgu Yükseliyor Ekibinden: “Bilimkurgu Öykü Seçkisi 2019” Raflarda