in

Stephen King, Olumsuz Eleştiriler Alan “Halloween Ends” Filmine Destek Çıktı

Stephen King, “Halloween Ends” filmi hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Ünlü yazar, olumsuz yorumlar alan yeni Cadılar Bayramı yapımından keyif aldığını söyledi.

stephen king Halloween Ends yorum
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King, olumsuz yorumlar alan Halloween Ends hakkındaki fikrini açıkladı. Cadılar Bayramı Sona Eriyor filmi, vizyona girdikten sonra sert şekilde eleştirilmişti.

Yönetmenliğini Stronger ile tanınan David Gordon Green’in üstlendiği Yeni Cadılar Bayramı filmi Halloween Ends, 50 yıllık macerayı sona erdiriyor. Zaman içerisinde bir tür korku klasiği hâline gelen ve pek çok devam filmiyle hikâyesini sürdüren Halloween serisi sona erdi.

1981 yılında korku filmleri hakkında incelemelerini bir araya getirdiği Ölüm Dansı: Edebiyat ve Sinemada Korku İncelemesi (Danse Macabre) kitabını yayımlayan Stephen King, sosyal medya üzerinden de sık sık yorumlarını paylaşıyor.

- Reklam -

Ünlü yazarın son paylaşımı ise yeni Halloween serisinin üçüncü filmi Halloween Ends hakkında oldu. Yapım, çoğunlukla olumsuz eleştiriler almasıyla dikkat çekmişti. Şu sıralar filmin Rotten Tomatoes puanı yüzde 44. Filmin IMDb’deki puanı ise yalnızca 5,3.

Stephen King: “Halloween Ends Filminden Keyif Aldım”

King, yapıma dair görüşlerini Twitter’da paylaşarak filmden “hoşlandığını” ve “şaşırtıcı şekilde karakter odaklı” bir yapım olduğunu kaydetti.

“Halloween Ends’ten keyif aldım. Kabul, tekerleği yeniden icat etmiyor. Ancak şaşırtıcı derecede karakter odaklı bir film.”

1978 tarihli ilk Halloween filminin yönetmenliğini üstlenen John Carpenter, serinin diğer maceralarında yapımcı koltuğuna geçmişti.

yeni cadilar bayrami filmi halloween ends fragmanı

Carpenter, serinin gidişatı hakkında şunları kaydetmişti:

“İlk filmin yönetmenliğini üstlenmiştim ve diğerleri hakkında, aldığım maaş çeki dışında bir şey umursamıyorum. Böyle biri olmaktan nefret ediyorum ama gerçek bu.”

- Reklam -

Universal Pictures, yeni film için Laurie Strode karakterinin son macerası olacağını açıklamıştı. Dolayısıyla serinin olası devam filmleri, kendisine yeni bir çıkış noktası bulmak zorunda kalacak.

Son filmde Jamie Lee Curtis’e Jude Courtney, Will Patton, Kyle Richards, Rohan Campbell ve Nick Castle eşlik ediyor.

Yapımın senaryosu ise David Gordon Green, Paul Brad Logan, Chris Bernier ve Danny McBride tarafından yazıldı.

Halloween Ends Fragmanı

14 Ekim 2022 tarihinde Türkiye dahil birçok ülkede vizyona giren yapım, yurt dışında Peacock üzerinden dijital ortamda da izlenebiliyor.

Siz Cadılar Bayramı Sona Eriyor yapımını nasıl buldunuz? Stephen King’in görüşüne ya da olumsuz eleştirilere katılıyor musunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

marvel çizgi romanları sinematik evren

Marvel Çizgi Romanları, Sinematik Evrenin 10 Yıl İlerisinde Kalmayı Hedefliyor

Billur Kalkavan Hayatını Kaybetti

Kanserle Mücadele Eden Oyuncu Billur Kalkavan Aramızdan Ayrıldı