in

Stephen King ve Joe Hill İmzalı Netflix Filmi “In The Tall Grass”tan İlk Fragman

Korku bu defa çimenlerin arasında. Stephen King – Joe Hill ikilisinin birlikte kaleme aldığı “In The Tall Grass”tan uyarlanan Netflix filmi için ilk fragman zamanı.

Stephen King
- Reklam -

Stephen King uyarlamalarını sinemada, televizyonda ve yeni nesil çevrimiçi yayın platformlarında görmeye iyice alıştık. Sıradaki uyarlamamızda Kral bu defa oğlu Joe Hill ile birlikte dans ediyor. Netflix yapımı “In The Tall Grass” önümüzdeki günlerde yayında olacak.

Stephen King ve oğlu Joe Hill’in Esquire dergisinde 2 bölüm halinde yayımlanan novellası “In The Tall Grass” devasa uzunlukta otların bulunduğu bir bölgede -evet yine- kapana kısılmış insanları anlatıyor. King’in kapana kısılanların öykülerini anlatmaktaki başarısı ise bilinen bir gerçek.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Vincenzo Natali var. Kendisini Kube, Cypher gibi filmlerden ve Hannibal, Luke Cage, American Gods, Westworld ve Lost in Space gibi dizilerden hatırlıyoruz. Ayrıca Natali, Joe Hill’in de imzasının bulunduğu Locke & Key uyarlaması dizinin de yönetmenlerinden birisi.

- Reklam -

In The Tall Grass Fragmanını İzleyin

YouTube video

Becky (Laysla De Oliviera) Cal (Patrick Wilson) adlı iki kardeş, uzun otların arasında bir çocuk ağlaması duyarlar. Onu kurtarmak için alana girdiklerinde ise beklendiği üzere işler karışır. Kardeşler, kaybolmaktan daha kötü şeylerin olduğunu da öğrenecektir.

Patrick Wilson’ı The Conjuring, Insidious gibi korku filmlerinden ve Aquaman’den hatırlıyoruz. Ayrıca Westworld dizisinde Teddy Floodu canlandıran James Marsden da yapımda yer alıyor.

“In The Tall Grass”ı henüz Türkçe olarak okuma fırsatı bulmadık. Böyle bir ihtimalin olup olmadığı hakkında ise net bir fikrimiz yok. Novellayı -yayınlandığı dergi dışında- sesli kitap ve e-kitap formatında İngilizce olarak satın almanız mümkün.

- Reklam -

In The Tall Grass ic gorsel

“In The Tall Grass” uyarlaması 4 Ekim 2019 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Korku meraklılarına ve Stephen King – Joe Hill ikilisinden yeni hikâyeler dinlemek isteyenlere duyurulur!

Sizin yapımdan beklentiniz ne? Novellayı okuma fırsatınız olmuş muydu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* The Shawshank Redemption Yönetmeni: “Filmin The Godfather’ı Geçmesi Gerçek Dışı”

* Marilyn Manson, Stephen King İmzalı “The Stand”in Dizi Uyarlamasına Katıldı

* IT: Chapter 2 – Burada Ölen Hiçbir Şey Gerçekten Ölmez

* Stephen King ve Onun En Sevdiği 10 Roman

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Belki kitabı okuyabilseydim filmi sevmezdim muhtemelen de izlemezdim. Ama bu kez kitabı okuma ihtimalim olmadığı için filmi izleyeceğim.

  2. Avatar for T.S.Zeynep T.S.Zeynep dedi ki:

    joe hill’in babası ile birlikte yazdığı hiç bir hikayeyi okuyamadım ne yazık ki. dilimize çevrilmiş ortak hikayeleri olduğunu sanmıyorum, varsa da ben denk gelmedim.
    bu noktada film beni oldukça heyecanlandırdı

  3. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    Aynı şekilde benim de ilgimi çekti ve heyecanlanmama sebep oldu.Fakat izlemeden önce keşke okuma imkanım olsaydı. :slightly_smiling_face:

  4. Avatar for alper alper dedi ki:

    Filmi dün gece izledim. Filmin hikayesi güzeldi eminim kitap çok daha güzeldir. Altın yayınları ya da en iyisi İthaki karanlık kitaplardan çıksa da okusak.

    Gerçi Türkçe okuma ihtimalimiz olduğunu zannetmiyorum, ABD’de basılı kitap olarak yayınlanmamış.

  5. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Neden sadece Kindle versiyonu var anlamadım. Böyle olunca sadece bu formattan mı yayınlanabiliyor acaba. Altın Yayınevine mesaj atıp sormak lazım.

    Ekleme: Altın Yayınevinden mesaj geldi. Konu netleşince duyurusunu yapacaz diye yazdılar, anlaşılan en azından bir girişim var bu konuda.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Iron Man - Black Widow

Iron Man, Black Widow Filminde Hangi Sahnelerde Görünebilir?

Seinfeld

Netflix Yeni “Friends”ini Buldu: Seinfeld Geliyor!