in

Stephen King, Bugüne Dek ‘Yarısında Çıkıp Gittiği Tek Sinema Filmini’ Açıkladı

Stephen King, bir yetişkin olarak yarısında salondan çıkıp gittiği tek filmi açıkladı. Ünlü yazar, 2007 tarihli Transformers’ı tamamlayamadığını itiraf etti.

stephen king yarıda bıraktığı film
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King, yarısında salondan çıkıp gittiği tek filmi açıkladı. Dünyaca ünlü korku yazarı, Michael Bay’in Transformers’ını tamamlayamadığını söyledi.

Yazar kimliğinin yanı sıra sıkı bir sinema seyircisi olarak da tanınan King, sosyal medyada bir sinefil tartışmasına dahil oldu. Eserlerinden uyarlanan filmlere dair değerlendirmelerini eksik etmeyen, yönetmen koltuğunu deneyimleyip pişman olan, sık sık da filmler hakkındaki görüşlerini paylaşan King; şimdi de yarısında çıkarak salonu terk ettiği tek film hakkında konuştu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve okurlarıyla tartışmalara girmekten çekinmeyen King, suç romanları yazarı Linwood Barclay’nin Jurassic World Dominion yorumuna yanıt verdi. Barclay, yeni Jurassic Park yapımını “yıllardır tamamını izleyebildiği ilk film” olarak tanımlarken King de yarıda bıraktığı tek filmle konuşmaya katkı sağladı.

- Reklam -

Stephen King, Transformers Filmini Tamamlayamadan Salondan Çıkıp Gittiğini Söyledi

74 yaşındaki ABD’li yazar, paylaştığı Tweet’te şu ifadeleri kullandı:

“Bir yetişkin olarak sadece tek bir filmden çıktım: TRANSFORMERS. İnsanların başka hangi filmlerden çıkıp gittiğini bilmek istiyorum.”

King’in genişlettiği tartışmada, yazara cevap olarak kullanıcılardan gelen yanıtlardan bazıları şu şekilde oldu: The Godfather: Part III (Baba 3), Halloween, Cloverfield (Canavar), Trouble Every Day (Her Gün Başka Bir Bela) ve The Fog (Sis).

stephen king film

Öte yandan King’e Transformers serisinin hangi yapımından çıktığı da soruldu ve yazar, serinin ilk filmi olduğunu açıklığa kavuşturdu.

- Reklam -

Popüler Hasbro oyuncak serisinin Michael Bay tarafından sinemaya aktarılan ilk filmi, dünya çapında 709 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Yapımın oyuncu kadrosunda Shia LaBeouf, Megan Fox, Tyrese Gibson, Josh Duhamel, John Turturro ve Jon Voight gibi isimler yer almıştı. Öte yandan bu yapımla başlayan yeni macera markayı tüm zamanların en yüksek hasılat yapan 13. film serisi hâline getirmişti.

Transformers markasının yeni filmi Transformers: Rise of the Beasts (Transformers: Canavarların Yükselişi) ise Steven Caple Jr. imzasıyla Haziran 2023’te vizyona girecek. King’in serinin 7. filmine bir şans verip vermeyeceği ise bilinmiyor.

Tartışmada bahsi geçen Jurassic World Dominion ise dünya çapında 756 milyon dolarlık bir gişe hasılatı topladı.

Stephen King’in bu açıklaması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for periyodiknesriyat periyodiknesriyat dedi ki:

    Transformers gerçekten berbat bir seri. King babanın hakkı var. Hani erkek çocukları küçükken arabaları birbirine çarpıştırıp “tuf, tış, çat, pat, pof” diye sesler çıkarırdı ya (ya da sadece ben ve arkadaşlarım) işte o oyunun milyonlarca dolar harcanmış devasa hali. Ben filme dair sadece birbirine çarpan metal seslerini hatırlıyorum.

    Zaten Michael Bay neye elini atsa onu oyuncak reklamına dönüştürüyor.

  2. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Filmin senaristi aşağıdaki çocuk herhalde.

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Michael Bay’in tek iyi filmi herhalde The Island ki onun da gişesi battıği için devamı falan çekilememişti hatırladığım kadarıyla.Bay abiye süper bir teklifim var.Gel Power Rangers çek abi.Valla şaka değil tutar.İstediğin kadar robot ve makine fantezini kullanabilirsin atış serbest.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    O kadar para vermiştim çıkar mıyım hiç yarısında? :smiley: Seri berabt olsa da ilk film (belki de) istediğim bir film olduğu için bana güzel gelmişti.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yapay zeka Shakespeare Oscar Wilde eserleri

Shakespeare ve Oscar Wilde Eserleriyle Eğitilen İki Yapay Zekâ, Tartışma Programında Karşı Karşıya Geldi

Harley Quinn 3. sezon fragmanı

Harley Quinn’in Animasyon Dizisinin 3. Sezonundan Yeni Fragman