in ,

“Stranger Things”in Yıldızı Marvel’ın The Eternals Filmine Katıldı

Netflix’in fantastik dizisi Stranger Things’ten Marvel Sinematik Evreni’ne bir yolcumuz var! Millie Bobby Brown, “The Eternals” kadrosunda.

The Eternals
- Reklam -
- Reklam -

Marvel’ın The Eternals filmine özel bir ilgi gösterdiği kesin. Filmin kadrosu için anılan isimler her zaman üst seviyeden olmuştu. Şimdiyse Marvel gözünü Stranger Things dizisiyle yükselen oyunculardan Millie Bobby Brown’a dikmiş görünüyor.

Netflix’in kısa zamanda fenomen hâline gelen Stranger Things dizisindeki Eleven rolüyle yıldızlaşan 2004 doğumlu oyuncu Millie Bobby Brown, artık bir Marvel yolcusu.

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü evresinde karşımıza çıkacak The Eternals filminde Brown’ı hangi rolde göreceğimiz ise henüz netlik kazanmadı.

- Reklam -

Kadrosuna şimdiye kadar Angelina Jolie, Kumail Nanjiani ve Richard Madden gibi yıldızları kattığı iddia edilen filme, bir başka dev isim olan Salma Hayek’in de hayli yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

Millie Bobby Brown’ın Marvel evreni gibi uzun soluklu bir projeye katılması, kendisini ilerleyen sezonlarında Stranger Things evreninde görmemize engel olabilir. Olayların nasıl gelişeceğini bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Millie Bobby Brown Eleven in Stranger Things

- Reklam -

Jack Kirby tarafından 1976’da yaratılan The Eternals çizgi romanının konusu kısaca şöyle:

Kozmik varlıklar olan Celestiallar, yaptıkları deneyler sonucunda Eternallar ve Deviantlar’ı yaratır. Filmde bu iki ırkın birbirleriyle kıyasıya mücadelesi ve ırkların yaratılmasına konuk olacağız.

The Eternals filminin 2020 yılı içerisinde izleyiciyle  buluşması bekleniyor.

Marvel’ın Millie Bobby Brown tercihi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Forumlarımızda bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: Screen Rant


* Marvel Evreninin En Güçlü 20 Kötü Karakteri

* Stranger Things 3: Macera Büyüyerek Devam Ediyor

* Avengers: Endgame Yönetmenlerinden Joe Russo’dan “Batman” İtirafı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King Donald Trump

Stephen King: “Trump’ın Başkanlığı Romanlarımdan Daha Korkunç”

Stanley Kubrick

Stanley Kubrick’in Bilinmeyen 3 Senaryosu Ortaya Çıktı