in

Stranger Things Yıldızı Millie Bobby Brown, Bir Netflix Filmine Hazırlanıyor

Stranger Things dizisiyle yıldızı parlayan Millie Bobby Brown, yeni bir Netflix filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Stranger Things
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 2016 yılında hayatımıza girdiğinde yepyeni ve çok yetenekli genç oyuncularla tanıştık. Netflix’in fantastik dizisinde karşımıza çıkan ekibin önemli üyelerinden Eleven, diziyle birlikte büyüdü ve adından bahsettirmeye devam ediyor.

Millie Bobby Brown özellikle dizinin 3. sezonunun yayınlanmasının ardından isminden çokça söz ettirdi. Kuşkusuz bunda Marvel Sinematik Evreni’nin The Eternals filmi için bahsinin geçmesi de bu konuda ona oldukça yardımcı oldu. Ancak aktristin 3 sezonluk Stranger Things performansı bile tek başına yeterli bir özgeçmiş sağlıyordu.

Brown, şimdilerde yeni bir Netflix filmi ile gündemde. Üstelik filmin senaryosunu kardeşi Paige Brown’la birlikte üstlenecekler. İkili aynı zamanda yapımcı koltuğunu da paylaşacak.

- Reklam -

Stranger Things

A Time Lost adını taşıyan uzun metraj film, kanserle mücadele halinde olan iki Long Island’lı ailenin dramını konu edinecek.

Millie Bobby Brown yapımla ilgili şöyle konuştu:
“Bize ve yıllarca yazıp geliştirdiğimiz bu hikâyeye güvendiği için Netflix’e çok müteşekkiriz. Film arkadaşlık, aile ve dünya üstünüze geldiğinde engelleri aşmakla ilgili.”
2019 tarihli Godzilla: King of Monsters filminde Madison Russell rolüyle karşımıza çıkan Brown, aynı zamanda Sherlock Holmes’ün kardeşi Enola Holmes hakkında çekilecek filmde Enola’yı canlandıracak. Ünlü aktristin bu filmde başrolleri Henry Cavill ile paylaşacağını da hatırlatalım.

Stranger Things 3 Millie

- Reklam -

Brown’ın sinema kariyeri; A Time Lost ile yeni bir aşamaya geçecek gibi görünüyor. Emmy Ödülleri’ne de aday gösterilen Millie Bobby Brown’ın kariyerini merakla takip ediyoruz.

A Time Lost hakkında şimdilik açıklanan başka bir bilgi yok. Ancak Netflix, Brown Kardeşleri markasının bir parçası kılmakta ısrarcı olacak gibi görünüyor.

Stranger Things yıldızının yeni projesini siz nasıl buldunuz? Millie Bobby Brown’ın oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Marvel Evreninin En Güçlü 20 Kötü Karakteri

* Stranger Things 3. Sezona Ne Kadar Hakimsin?

Stranger Things 3: Macera Büyüyerek Devam Ediyor

* İlk Resmi Stranger Things Romanı “Şüpheci Zihinler” Türkçede!

Avengers: Endgame Yönetmenlerinden Joe Russo’dan “Batman” İtirafı

Kaynak: Engadget

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Ben 15 yaşındayken SBS’ye hazırlanıyordum :frowning: Eleven karakterini çok seviyorum, kendilerine başarılar dilerim…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avengers Endgame thor

Avengers: Endgame Yazarları, Ragnarok Filminden Sonra Bambaşka Bir Thor Bulmuşlar

J.R.R. Tolkien 10 Masal

J.R.R. Tolkien Efsanesine İlham Vermiş 10 Masal