in ,

Super Mario Bros: The Movie Seslendirme Kadrosu Belli Oldu: Nintendo Filmine Yıldız Yağmuru

Super Mario Bros: The Movie seslendirme kadrosu belli oldu. Ünlü Nintendo oyunundan uyarlanacak yapımda Chris Pratt ve Anya Taylor-Joy gibi isimler yer alıyor.

Super Mario Bros: The Movie Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Super Mario Bros: The Movie filmi için yıldızlarla dolu seslendirme kadrosu açıklandı. Daha önce de sinema uyarlamaları yapılmış ünlü Nintendo oyununun bu seferki macerasında Chris Pratt ve Anya Taylor-Joy gibi dünyaca ünlü isimler seslendirme yapacak.

Sinemada video oyun uyarlamalarının pek de iyi bir sicili yok. Hatta çoğu hayal kırıklığı yaratan uyarlamalardan oluşuyor. Ancak buna rağmen Hollywood’un ünlü ve klasik yapımları uyarlama isteği hiçbir zaman geri plana itilmedi. Son yıllarda büyük stüdyolar sayesinde video oyunu uyarlamaların kaderi de değişti. Pokemon: Detective Pikachu, Tomb Raider ve Sonic the Hedgehog gibi filmlerde çeşitli başarılar elde edildi.

Nintendo, film veya TV dizileri söz konusu olduğunda, ikonik video oyunu karakterlerini büyük ölçüde gündemden uzak tuttu. 1993 yılında, tüm zamanların en kötü video oyunu filmlerinden biri olarak ün kazanan bir canlı aksiyon Super Mario Bros. filmi yaptılar. Yıllarca dikkatini Nintendo Switch gibi konsollar için daha başarılı oyunlar yapmaya odakladıktan sonra, Illumination’ın Super Mario’yu canlandıracak bir animasyon filmi geliştirdiği açıklandı. O zamandan beri filmle ilgili ayrıntılar bilinmiyordu, ancak son gelen haberler bunu değiştirdi.

- Reklam -

Super Mario Bros: The Movie Oyuncu Kadrosu Yıldız İsimleri Bir Araya Getiriyor

Super Mario Bros: The Movie Oyuncu Kadrosu

Nintendo Direct canlı yayın etkinliğinin bir parçası olarak, Universal Pictures’ın hazırladığı ve resmi adı MARIO olan Super Mario animasyon filminde Chris Pratt’in Mario’yu seslendireceği açıklandı. Pratt, Marvel Sinematik Evreni ve Jurassic World üçlemesindeki rolleri sayesinde şu anda Hollywood’un en tanınan yıldızlarından biridir. Kendisini son olarak Amazon’un bilimkurgu filmi The Tomorrow War ile izlemiştik ve ayrıca Parks and Recreation’daki rolüyle de biliniyor.

Yapımda yer alacak ve açıklanmış roller arasında şu isimler yer alıyor: Peach rolünde Anya Taylor-Joy, Luigi rolünde Charlie Day, Bowser rolünde Jack Black, Toad rolünde Keegan-Michael Key, Donkey Kong rolünde Seth Rogen, Cranky Kong rolünde Fred Armisen, Kamek rolünde Kevin Michael Richardson ve son olarak Spike rolünde ise Sebastian Maniscalco.

- Reklam -

Ancak haber açıklandığından beri birçok hayran Pratt’in Mario’yu seslendirecek olmasına tepkisini dile getiriyor. Böyle büyük bir yapımda, İtalyan tesisatçıyı bir İtalyanın seslendirmesini istiyorlardı.

Yeni Mairo filmi, Aralık 2022’de gösterime girecek.

Mario’nun maceralarının bir kez daha beyaz perdeyi süsleyecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: BBC News

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dune frank herbert kadın feminist yapısöküm inceleme

Dune: Beş Adımda Feminist Bir Yapısöküm

arkeofili soylesi erman ertugrul

Arkeofili: “Uzaylılar ya da Gizemli Olaylar Olmadan da Arkeolojik Bilginin İlgi Çekici Olduğunu Gösterdik”