in

Yeni Supergirl Sasha Calle Oldu: The Flash Filmi ile Geliyor

The Flash filminde Supergirl karakterini canlandıracak isim belli oldu. Yönetmen Andy Muschietti, Kara Danvers’ı Sasha Calle’nin oynayacağını açıkladı.

supergirl sasha calle the flash
- Reklam -
- Reklam -

The Flash filmi Supergirl karakterini de içerecek! Yönetmen Andy Muschietti, karakteri canlandıracak oyuncunun Sasha Calle olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.

Ezra Miller’ın başrolünde olduğu The Flash filmi için hazırlıklar sürüyor. Warner Bros. ve DC, uzun süredir film için uğraşıyor. Projenin ilk duyurulduğu zamandan bu yana yıllar geçti. Her defasında bir sorun çıkan ve ertelenen yapım nihayet Andy Muschietti’ye emanet edildi. Özellikle son yılların en dikkat çekici korku filmi IT ve IT: Chapter 2 ile dikkatleri üzerine çeken yönetmen, bir süredir yoğun şekilde DC’nin hızcı kahramanı üzerinde çalışıyor. Hayranları film konusunda en çok heyecanlandıran gelişme ise, maceranın en ünlü Flash çizgi romanlarından birini Flashpoint’i uyarlıyor olması.

Geçen yıl yapımla ilgili çok önemli gelişmeler oldu. Bunlar arasında en sevindirici olanı, Michael Keaton’ın The Flash’ta Batman‘i oynamak için geri dönecek olmasıydı. Marvel Sinematik Evreni’nde Vulture karakterine hayat veren Keaton, 30 yıl aradan sonra bir kez daha Kara Şövalye kostümünü üzerine geçirecek.

- Reklam -

sasha calle supergirl

Oyuncunun role dönüşü, filmin çoklu evrenin olasılıklarını nasıl keşfettiğini gösteriyor. Ancak yine de yapım, DC Sinematik Evreni zaman çizelgesine bağlı olacak. Ben Affleck ayrıca The Flash’ta Batman’i yeniden oynayacak. Hatta resmi olarak bir açıklama gelmese de, Aquaman ve Wonder Woman’ın da filmde yer alabileceği söyleniyor. Ancak şimdi, resmi olarak Supergirl karakterinin filmde yer alacağı belli oldu.

Supergirl Karakterini de İçerecek The Flash, 4 Kasım 2022’de Vizyona Girecek

Andy Muschietti, yeni Instagram gönderisinde Supergirl’ün The Flash’ta görüneceğini duyurdu. Rolün sahibi olan Sasha Calle’ye, Supergirl’ü oynadığını açıkladığı videoyu da Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Sasha Calle en çok The Young and the Restless (Yalan Rüzgârı) dizisindeki rolü ile tanınıyor. Genç oyuncu Supergirl olarak DCEU’ya katılırken, dizi evreninde karakteri canlandıran Melissa Benoist de yakın zamanda rolü bırakmaya hazırlanıyor. The CW’de yayınlanan Supergirl dizisinin, 6. sezonu ile final yapacağı geçen yıl açıklanmıştı.

The Flash’ta olduğu gibi WB ve DC son birkaç yıldır Supergirl’ün solo filmi için de uğraşıyorlar. Her ne kadar rafa kaldırıldığı söylense de; belki rolün yeni sahibi ile bu süreç artık daha hızlı bir hâl alabilir.

Peki ya sizler yeni Supergirl oyuncusunu beğendiniz mi? Sizce rolün hakkını verebilecek bir isim mi? Aklınızdaki diğer isimleri Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Ben Ezra Flash’ ın koşma şekline takılmadan edemiyorum. Kollar ve bacaklar ayrı telden çalıyor gibi duruyor. Ayrıca Süper Kız’ ımıza da umarım Man Of Steel’ de(ve sonrasında) olduğu gibi daha modern bir kostüm tasarlarlar. :slight_smile:

  2. Avatar for Mhenvy Mhenvy dedi ki:

    Superkid’de olsun Superdog Supercat,Super hero film mantığını mahvettiler.Spider-man 1-2-3 dönemleri ne güzeldi

  3. Avatar for merarslan-80 merarslan-80 dedi ki:

    pek olmamış gibi gerek çizgi filmlerde gerek çizgi filmlerde hep sarışındı umarım Sarışın yaparlar biraz minyon duruyor ama teknolojik ve giysi ile güzel bir şeyler çıkar

  4. Avatar for mete_hun mete_hun dedi ki:

    Flash ı oynamak bu arkadaşa kaldı ise vah ki vah, Justice Lig de çok kötü ve çocuksu durdu, bir eski Flashlara bakın bir de efemine olan karaktere bakın zaten amaç oyunculuktan çok başka amaçları güdüyor. Marvel in niye birçok konuda DC nın önünde olduğu belli oluyor ki, DC yi daha çok sevmeme rağmen konuları oyuncu seçimleri prodüksiyon yönetmen gibi bir çok saçmalıkları beraberinde sürükleyerek hep fiyasko yaşıyorlar…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar: The Last Airbender Dizisi

Netflix’in Avatar: The Last Airbender Dizisinin Başına Geçecek İsim Belli Oldu

Peter Jackson Yüzüklerin Efendisi Dünyanın En Zengin İnsanı

Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi Senaryosunu Neden Sızdırdığı Ortaya Çıktı