in

Superman Yeni Filmi ile Geliyor Olabilir

Superman devam filmi için çalışmalar başlamış olabilir. Warner Bros. Supergirl projesini rafa kaldırıp bir kez daha Çelik Adam yapımına yöneliyor.

Superman devam filmi
- Reklam -
- Reklam -

Superman yeni bir macerasıyla beyaz perdede boy göstermeye hazırlanıyor olabilir. Warner Bros.’un aldığı yeni karar sonrası Supergirl film projesi de bir süre daha rafa kalkmış gözüküyor.

Justice League 2017 yılında vizyona girdikten ve her anlamda olumsuz eleştiriler aldıktan sonra Warner Bros., DC filmleriyle ilgili ilerlediği yolu değiştirmeye karar verdi. Bu süreçte ilk başta yeni bir solo Çelik Adam filmi planlanıyordu. Ancak sonrasında işler Supergirl solo filmi lehine değişti ve Cavill’li yeni macera iptal edildi.

Aldığı karar sonrası stüdyo, yeni Supergirl macerasını yazması için Mortal Kombat, 22 Jump Street, The Cloverfield Paradox ve Sonic The Hedgehog’ın da senaryolarını kaleme almış olan Oren Uziel ile anlaştı.

- Reklam -

Superman Supergirl

Ancak görünen o ki planlarda bir kez daha değişim kararı alındı. Heroic Hollywood kanalında yer alan habere göre Warner Bros. ve DC yöneticileri fikirlerini bir kez daha değiştirmiş durumdalar. Stüdyonun Supergirl filmiyle ilgili çalışmaları bir süreliğine rafa kaldırdığı bildirildi. Ekip bunun yerine bir kez daha Superman filmine odaklanacak. Yayınlanan haberde bu kararı almalarındaki nedenin, Adalet Ligi’nden sonra olayları toparlamadan doğrudan Supergirl filmi yapmalarının mantıksız olduğuna kanaat getirmeleri gösteriliyor.

Henry Cavill Superman Rolü İçin Geri Dönecek mi?

Yayınlanan bu bilgiyle birlikte herkesin aklına ilk olarak şu soru geldi: Henry Cavill de role geri dönüyor mu?

Ne yazık ki bu sorunun cevabı henüz belli değil. Cavill, daha önce verdiği röportajlarda rolünü tekrarlamak ve Superman kıyafetini giymek için hazır olduğunu dile getirmişti. Şirket yöneticileri de eğer Justice League sonrası Çelik Adam’ın yaşadığı olaylara dair bir devam filmi düşünüyorsa söz konusu oyuncunun rolüne devam etmesi mantıklı gözüküyor. Fakat Warner Bros.’un bu noktada tam olarak ne düşündüğü hiçbir şekilde bilinmiyor.

- Reklam -

Superman Henry Cavill

Bilgi çok yeni olduğu için henüz başka ne gibi kararlar alındığı bilinmiyor. Bununla birlikte haber resmi olarak duyurulduğu takdirde yeni detayların kısa süre içerisinde geleceği kesin. Muhtemelen Koronavirüs pandemisi sonrası işler yoluna girince çalışmalarla alakalı daha fazla bilgi paylaşımı yapılacaktır.

Peki ya siz Superman konusunda alınan bu karara nasıl bakıyorsunuz? Sizce Supergirl projesinin rafa kaldırılıp yerine bir kez daha Superman’e odaklanılması doğru bir karar mı? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Now You See Me 3 Filmi Resmen Geliyor

Kaynak: Geektyrant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harper Lee - Bülbülü Öldürmek

Harper Lee Bülbülü Öldürmek Sonrasında Ne Yaptı?

daredevil charlie cox

Daredevil 4. Sezon ile Geri Dönecek mi?