in

Superman Rolü Yeniden Henry Cavill’a Emanet: 3 Filmlik Anlaşma!

Henry Cavill, Superman rolü için bir kez daha imzayı attı. Ünlü oyuncu, umudun sembolünü en az 3 film daha canlandıracak.

Superman Henry Cavill
- Reklam -
- Reklam -

Henry Cavill’ın Çelik Adam olarak geleceği uzun süredir bir tartışma konusuydu. Aktörün karaktere olan sevgisi ve adanmışlığı tartışmasız olsa da 2013 yapımı Man of Steel’den beri Superman hem karakter hem oyuncu noktalarında eleştiri oklarının hedefi olmuştu. 2017’deki Justice League’in aldığı neredeyse tamamen negatif tepkilerden sonraysa Warner Bros.’un karakteri büyük ekrana getirme niyeti iyice yok olmuştu.

DC büyük filmlerden bulamadığı başarıyı solo Aquaman, Wonder Woman ve en son Joker filmlerinde bulduktan sonra bu alana sıkı bir dönüş yaşamıştı. En son Shazam’ın solo filminin de kayda değer başarısından sonra daha dağınık bir DCEU gördük. Harley Quinn için bile neredeyse solo bir film gelmişti. DCEU’nun Kriptonlularla ilgili ilk planı bir Supergirl filmi çekmekti. Bu fikir tam yeşeremeden rafa kaldırıldı ve yeniden Superman’e odaklanıldı. İlerleyen günlerde Superman’ın dönüşünün Man of Steel 2’yle olmayacağı, karakterin DCEU’nun Nick Fury’si benzeri bir görev üstleneceği konuşuldu.

Superman devam filmi

- Reklam -

Tabii ki Warner Bros.’un planlarıyla hayranların istekleri uyuşmadı. Release the Snyder Cut kampanyasından sonra Cavill’in Superman’ı da bir ana karakter olarak yeniden akıllara düştü. 2017’de göremediğimiz siyah pelerin ve yeniden doğuşun getirdiği diğer değişikliklerle Snyder’in karakteri bir deus ex machina’dan daha fazlası olarak yazdığını öğrendik.

Şimdi de TCN’e yakın kaynakların doğruladığı üzere Henry Cavill imzayı atmış durumda. Bizzat Cavill’ın emekleriyle hazırlanan yeni anlaşma Superman’ın tek filmlik veya yan karakter olarak değil, toptan dönüşünü garantiliyor. Cavill’ın başrol olacağı üç filmin yanında Superman’ı yan karakter olarak göreceğimiz 3 başka film, toplamda Cavill’ın Superman’ınını barındıracak 6 yapım için imzalar atıldı.

Superman’i İlk Olarak Black Adam’da Görebiliriz

Superman’in yan karakter olarak gözükeceği ilk iki film de neredeyse belli. Dwayne “The Rock” Johnson’un başrolünde olacağı Black Adam çekimleri 2021’in başında başlayacak ve Cavill’ı sette görmek de kimse için sürpriz olmayacaktır. Hemen sonrasındaysa da ilk filmde Superman’in sadece vücudunu görebildiğimiz Shazam’ın devam filmi için Cavill’in pelerini çıkarmadan bir setten diğerine koşması gerekebilir.

Henry Cavill Superman

- Reklam -

İlerleyen günlerde anlaşmanın detayları ve Cavill’ın başrol oynayacağı filmler açıklanacaktır.

Superman’i göreceğimiz ilk yeni yapım ise Zack Snyder’s Justice League olacak. HBO Max’te yayınlanacak 4 saatlik filmde pek çok yeni Superman sahnesinin olması da kaçınılmaz.

Henry Cavill’ın Superman’ini beğeniyor musunuz? Önümüzdeki yıllarda pelerini takmasını tercih edeceğiniz başka bir oyuncu var mı? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* The Witcher 2. Sezon Beklenmeyen Bir Karakteri Geri Getirebilir

Kaynak: TCN

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Bu yetenek fakiri adam başka türlü para kazanamaz zaten.Geralt,Süperman yetmez James Bond da yapın.Bolca banka hesabını şişirsin.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harley Quinn 3. sezon animasyon dizisi

Harley Quinn Dizisi 3. Sezon Onayı Aldı

Evler, Cinler, Perdeler - Lyudmila Petruşevskaya

Evler, Cinler, Perdeler: Lyudmila Petruşevskaya’dan “Fantastik Gerçekçi” Öyküler