in

Susam Sokağı Filmi 2021’de Bizlerle!

Bir döneme damgasını vuran Susam Sokağı geri geliyor. Üstelik bir sinema filmi olarak!

susam sokagi sinema filmi
- Reklam -
- Reklam -

Susam Sokağı’nı hatırlayınca mutlu oluyorsanız sizi sevindirecek bir haberimiz var. Çocukluğumuzdaki en güzel anılardan biri olan Susam Sokağı, 15 Ocak 2021 tarihinde sinemalarda olacak.

Büyük ve uzun bir araştırma projesi olarak başlayan eğitici seri Susam Sokağı, 1969 yılında yayınlanmaya başlamış ancak ülkemizde yaklaşık 20 yıl sonra ekran bulabilmişti. Bizim kendileriyle tanışmamız geç olsa da yayınlandığı süre boyunca bizlere kattıklarıyla çoğu kişi için unutulmaz bir ikon haline geldi. Karakterleri tekrar görmek heyecan verici olacak.

Warner Bros. filmi kimlerin yapacağı ve ne zaman çıkacağı gibi bilgileri kesinleştirdi. “Portlandia”nın yönetmeni ve eş yaratıcısı Jonathan Krisel müzikal türünde olacak esere yönetmenlik yapacak.

- Reklam -

Filmin yapımcılığını Shawn Levy ve Michael Aguilar birlikte üstlenecek. Mike Rosolio ve Chris Galletta senaryo için ilk taslakları çıkardılar bile. Jesse Ehrman, Warner Bros. adına filmin yönetimini sağlayacak. Serinin ve yeni çekilecek filmin de hakları Warner Bros.’a ait.

- Reklam -

Bilgiler gelmeye devam ettikçe sizlerle olacağız. Umarız serinin başarısının altında kalan bir iş olmaz. Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

13 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    “Dağdan geliyor biz kız döne döneee!” şarkısı da varsa kesin izlerim :slight_smile:

  2. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Keşke dizisi de yapılsa tekrar. Televizyonda çocuklar için faydalı nadir programlardandı.

    Arada bir evde kurabiye canavarı gibi kurabiye yediğim doğrudur.

  3. Avatar for mit mit dedi ki:

    Hepimiz yapmıyor muyuz bunu? :smile: Bütün sezonları kendim ilkokula giderken, sonra kız kardeşimle, sonra da erkek kardeşimle izlemiştim her seferinde. Artık her repliği, şarkıyı ezbere biliyordum ama gene de izliyordum :smiley:

  4. Avatar for danieljackson danieljackson dedi ki:

    Gerçek olsa da beslesek :smiley:

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    35 yaşındayım ama bu filme giderim :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

8 cevap daha var.

james gunn

James Gunn “Guardians of the Galaxy 3” Yönetmenliğine Geri Döndü

cakabey kitap gunleri ust

3. İzmir Çakabey Kitap Günleri Başladı