in ,

Your Name ve Weathering with You Yönetmeninin Yeni Filmi “Suzume no Tojimari”den İlk Fragman

Suzume no Tojimari fragmanı yayınlandı. Kimi no Na Wa ve Tenki no Ko filmlerinin ödüllü yönetmeni Makoto Shinkai, yeni anime yapımı ile geliyor.

Suzume no Tojimari fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Suzume no Tojimari fragmanı paylaşıldı. Kimi no Na Wa (Your Name / Senin Adın) ve Tenki no Ko (Weathering with You) filmleriyle tanınan ödüllü yönetmen Makoto Shinkai, 3 yıllık bir aradan sonra yeni anime yapımı ile geliyor. Yayınlanan ilk fragman ile filmin çıkış tarihi de belli oldu.

Makoto Shinkai’nin Suzume Locking Up the Doors adlı yeni filmi, Japonya’nın güneyindeki Kyushu adasında sessiz ve küçük bir kasabada yaşayan 17 yaşındaki Suzume’nin hikâyesini konu ediniyor. Suzume, terk edilmiş ve harap bir binanın ortasında tek başına duran bir kapı keşfediyor ve onu açmak zorunda kalıyor. Ancak bunu yaptığında, benzer kapılar aniden Japonya’nın her yerinde ortaya çıkıyor ve ortaya çıktıkları her yerde yıkım ve kaos salıyor.

Geçen günlerde gerçekleşen AnimeJapan etkinliğinde konuşan Japon yönetmen, yeni filmi hakkında ilk detayları paylaşmış ve iki yıldır Suzume’yle yaptığı yolculuk için oldukça heyecanlı olduğunu dile getirmişti. Şimdi de açıklamanın üzerinden çok fazla bir süre geçmeden anime filminin ilk fragmanı da yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Suzume no Tojimari Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan ilk fragman, yönetmenin tanıdık renk paletini ve Suzume ile yeni filmin konusunun merkezindeki gizemli kapıyı tanıtıyor. Ayrıca fragmanın sonunda filmin çıkış tarihinin 11 Kasım 2022 olduğu gözüküyor.

Makoto Shinkai önceki filmlerinin çoğunda olduğu gibi, Suzume No Tojimari’nin de yazarı ve yönetmenliğini yapıyor. Film, ünlü yönetmenin Your Name ve Weathering With You filmlerinde de aynı rolü üstlenen karakter tasarımcısı Masayoshi Tanaka ile yeniden bir araya gelmesini sağlıyor. Daha önce Shinkai’nin Byōsoku Go Senchimētoru (5 Centimeters Per Second / Saniyede 5 Santimetre) ve Hoshi wo Ou Kodomo (Children Who Chase Lost Voices / Kayıp Seslerin Peşinde) filmlerinde çalışmış olan Takumi Tanji, yeni filmin sanat yönetmenliğini üstleniyor. Animasyon filminin dağıtımını Toho Co. Ltd. yapacak, yapımcı firma ise CoMix Wave Films and Story Inc. olacak.

- Reklam -

11 Kasım 2022 tarihinde vizyona girecek olan filmin Türkiye’de gösterime girip girmeyeceği ya da hangi tarihte dijitalde çıkacağı henüz açıklanmış değil.

Suzume no Tojimari’nin yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yönetmenin bir sonraki projesinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    Merakla bekliyorum. Your Name gerçekten güzeldi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

B. Güney Ulutaş

Yazar B. Güney Ulutaş Genç Yaşta Hayatını Kaybetti

Stranger Things 4. Sezon Resmi Fragmanı

Stranger Things’in Merakla Beklenen 4. Sezonunun Resmi Fragmanı Paylaşıldı