in ,

Kimi no Na wa’nın Yönetmeni Makoto Shinkai’den Yeni Anime Filmi: “Suzume no Tojimari”

Suzume no Tojimari filmi yolda. Makoto Shinkai’den yeni bir anime filmi geliyor. Japon yönetmen sıradaki projesi hakkında detaylar verdi.

Suzume no Tojimari - makoto shinkai
- Reklam -
- Reklam -

Suzume no Tojimari filmi hakkında detaylar belli oldu. Makoto Shinkai, sıradaki animesi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kimi no na wa. (Your Name) ve Tenki no ko (Weathering with You) animelerinin başarılı yönetmeni Makoto Shinkai’den yeni bir film geliyor.

Geçen günlerde yapılan AnimeJapan etkinliğinde Makoto Shinkai’nin yeni filmi tanıtıldı. Shinkai, Suzume no Tojimari (Suzume Locking Up The Door) hakkında konuştu. Animede önemli bir yeri olan kapı figürünün önünde, Shinkai sıradaki projesinden şu sözlerle bahsetti:

- Reklam -

“Geçen iki yılda, Suzume ile uzak yerlere seyahat ediyor gibi hissediyordum. Ekibimiz, Suzume’nin bulunması gereken yerlere gitmesi ve yolculuğunun izleyiciler tarafından keyifle izlenmesi için ellerinden geleni yapıyor. Umarım filmi sabırsızlıkla bekliyorsunuzdur.”

Kimi no na wa., Koto no ha no niwa ve Tenki no ko gibi, grafik ve hikâyeleriyle öne çıkan yapımları üstlenen ekip, CoMix Wave Films stüdyosu ile yeni maceraya yelken açmaya hazırlanıyor.

Karakter tasarımından sorumlu Masayoshi Tanaka, animasyon yönetmeni Kenichi Tsuchiya ve Takumi Tanji de ayrıca film hakkında yorumlarını paylaştılar. Masayoshi Tanaka, tasarımlarını sunmak için dört gözle beklediğini ifade ederken Tsuchiya, Shinkai’nin hikâye taslaklarındaki duyguları aktarmak için oldukça sıkı çalıştıklarını söyledi.

Suzume no Tojimari Animesi Yolculuk Temalı Bir Aksiyon Macera Yapımı Olacak

Suzume no Tojimari içinde yolculuk ve aksiyon olan modern bir macera öyküsü. Film, sakin bir kasaba olan Kyushu’da yaşayan 17 yaşındaki Suzume’yi konu alıyor. Suzume bir gün, bir kapı arayan genç bir adamla karşılaşıyor. Dağda terk edilmiş bir evde bir kapı bulan Suzume onu açıyor. Daha sonra Japonya etrafında daha fazla kapı açılmaya başlıyor ve bu felaketlerin habercisi oluyor. Anime, açılan kapıların kapanması için çabalayan Suzume’nin aslında büyüme ve özgürleşme sürecini konu alıyor.

- Reklam -

makoto shinkai animeleri

Filmin yönetmeni ve senaristi Shinkai, yapımın Japonya’da geçen bir yolculuk filmi olduğunu ve birçok aksiyon sahnesi içerdiğini ifade etti. Bununla birlikte hikâyenin kapıları açmaktan çok kapatmak üzerine kurulu olduğunu, kapanan kapıların sona ermemiş bir şeyleri sonlandırmaya işaret ettiğini söyledi.

2019’da yayınlanan son filmi Tenki no ko’nun ardından, hakkında şimdilik çok ayrıntı verilmeyen Suzume no Tojimari’nin 2022’nin sonlarına doğru Japonya’da vizyona girmesi bekleniyor.

Makoto Shinkai’nin yeni filmi hakkında neler düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak: Anime News Network

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Hitodama Hitodama dedi ki:

    Beklentim yüksek, Shinkai’nin filmleri sırf görselliği için bile izlenir. Japonya’da yaptıkları tanıtım canlandırması da çok ilginçti. Merakla bekliyorum.

    Bu arada bilmeyen varsa zamanında 2013 Marmaray projesi için tanıtım filmi de yapmışlardı. Merak edenler buraya tıklayarak bakabilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

diablo 4

Diablo 4 Keşfedilecek 150’den Fazla Zindana Sahip Olacak: Blizzard Oyunundan Yeni Video Yayınlandı

Loudun Şeytanları - Aldous Huxley

Cesur Yeni Dünya’nın Yazarı Aldous Huxley’den Mistisizm Dolu Bir Kurgudışı Roman: “Loudun Şeytanları”