in ,

Sweet Girl Fragmanı: Jason Momoa’lı Netflix Filmi Yolda

Sweet Girl filminin ilk fragmanı yayınlandı. Başrolünde ünlü oyuncu Jason Momoa’nın yer aldığı yeni Netflix yapımı yakında çıkıyor.

Sweet Girl Fragmanı: Jason Momoa
- Reklam -
- Reklam -

Sweet Girl fragmanı yayınlandı. Jason Momoa’lı yeni Netflix aksiyon filmi, bir baba ve kızının büyük ilaç firmalarına karşı verdiği savaşı anlatıyor. Yapıma ait ilk fragman, sadece filmin konusunu sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Momoa’nın adalete giden yolda birçok kötü adamla yumruk yumruğa dövüşmek zorunda kalacağını da gösteriyor.

Yayınlanan ilk fragman, bir ilaç firmasının önemli ve pahalı bir ilacı üretmeyi durdurması nedeniyle karısını kaybeden ve yasını tutan Ray Cooper adındaki adamı tanıtıyor.

Ray’in karısını (Adria Arjona) kurtarabilecek ilaç, büyük bir ilaç şirketi tarafından ürünlerinin fiyatını yükseltmek için piyasadan çekilmiştir. Söz konusu şirketin etik olmayan uygulamalarını ifşa etmeye kararlı olan Ray, önde gelen hükûmet figürlerinin yer aldığı bir komployu ortaya çıkarır. Ancak Big Pharma, bir adamı öldürmek ve suçu Ray’e yüklemek de dahil olmak üzere gerçeğin ortaya çıkmasını engellemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Cinayetle suçlanan Ray, hem masumiyetini kanıtlamaya çalışır hem de bir insan avından kaçması gerekir. Bu da başrolde yer alan Momoa’nın kaslarını esnetmesine ve yol boyunca kötü adamları yumruklamasına neden olacak bir maceranın başlangıcı olur.

- Reklam -

Daha önce filmle ilgili bazı görseller sunulsa da, nihayet ilk fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Sweet Girl Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

“Yıkılmış bir adam (Jason Momoa), eşinin ölümünden sorumlu olan insanları adalet önüne çıkarmaya yemin eder, ancak bu süreçte ailesinden geriye kalan son kişi olan kızını (Isabela Merced) da korumak zorundadır.”

Sweet Girl’ün kadrosunda Jason Momoa dışında Ray’in kızı Justin Bartha rolündeki Isabela Merced ile birlikte Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis ve Michael Raymond-James yer alıyor. Gregg Hurwitz ve Philip Eisner tarafından kaleme alınan senaryoyu yöneten kişi ise Brian Andrew Mendoza. Mendoza, filmin yapımcılığını Momoa, Jeff Fierson ve Brad Peyton ile birlikte üstleniyor.

- Reklam -

Sweet Girl, 20 Ağustos 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Sweet Girl için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hızlı ve Öfkeli 9 İncelemesi - F9: The Fast Saga

Hızlı ve Öfkeli 9 İncelemesi: Ne Kadar Kötü, O Kadar İyi! (mi?)

Gece Yarısı Kütüphanesi - Matt Haig

Matt Haig’in Ödüllü Romanı “Gece Yarısı Kütüphanesi” Türkçede