in

Euphoria’nın Yıldızı Sydney Sweeney, Yeni “Barbarella” Filminin Başrolü Olacak

Sydney Sweeney, Barbarella filminde başrol olacak. Emmy adayı aktris, aynı zamanda ünlü çizgi roman uyarlamasında yapımcı olarak da görev alacak.

Sydney Sweeney Barbarella filmi
- Reklam -
- Reklam -

Sydney Sweeney, yeni Barbarella uyarlamasında başrol olacak. Euphoria dizisinde de oynayan yıldız aktris, yeni çizgi roman adaptasyonunun yapımcılığını da üstlenecek.

Aslen Jean-Claude Forest tarafından yaratılan Barbarella çizgi romanları, uzayda çeşitli maceralar yaşayan ve karşılaştığı birçok uzaylı ırklarla yatmasına neden olan karaktere odaklanıyor. Orijinal çizgi roman, ilk yetişkin çizgi romanı olduğu için uluslararası izleyiciler arasında çok tartışmalı hale geldi, ancak daha sonra daha geniş bir izleyici yaklaşımıyla Dynamite Entertainment’ta yeniden piyasaya sürüldü.

Barbarella

- Reklam -

Çizgi roman yayımlandıktan sadece birkaç yıl sonra, 1968 yılında, Jane Fonda’nın başrolde oynadığı ve çılgın bilim insanı Durand Durand’ın insanlığı öldüren silahını kullanmasını durdurmak için atıldığı macerayı konu edinen Barbarella filmi vizyona girdi.Yönetmen Roger Vadim tarafından beyaz perdeye kazandırılan film gişede düşük performans gösterdi ve karışık eleştiriler aldı. Ancak bir B-film klasiği olarak kabul edilecekti. Yıllar boyunca devam filmlerinde ve yeniden yapımlarda birçok girişimde bulunulmasına rağmen bugüne kadar yeni bir uyarlama gelmedi. Fakat sonunda olacak gibi duruyor.

Sydney Sweeney Barbarella

Sydney Sweeney, Barbarella Filmi Başrolü Dışında Yapımcılığını da Üstlenecek

Deadline’ın haberine göre Euphoria yıldızı Sydney Sweeney’nin yeni bir Barbarella filminin başrolünde yer almak ve yapımcılığını üstlenmek üzere anlaşmaya vardığı haberi paylaşıldı. Projeye yakın kaynaklar, şimdilik herhangi bir senarist veya yönetmenin bulunmadığını, ancak Madame Web ve The Registration sonrası oyuncunun Sony Pictures ile yeniden bir araya geleceği belirtildi.

Sweeney de filmin gelişimini onaylamak için Instagram hesabından bir önceki film uyarlamasının posterini paylaştı ve proje için duyduğu heyecanı “Evreni kurtarmanın zamanı geldi” sözleriyle açıkladı:

- Reklam -

sydney sweeney barbarella instagram

Sydney Sweeney, HBO’nun The White Lotus dizisinin ilk sezonunda ve Euphoria’nın 2. sezonundaki çıkış rollerinin ardından kısa sürede en çok aranan genç yıldızlardan biri haline geldi ve her ikisi sayesinde de Emmy adaylığı kazandı. Oyuncu, Madame Webb’in yanı sıra yakın zamanda Tony Tost’un yönettiği ve kadrosunda Simon Rex, Halsey ve Paul Walter Hauser gibi isimlerin yer aldığı National Anthem filminde de boy gösterecek.

Barbarella’ya ait yeni bir film gelecek olması ve seçilen oyuncu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Binbir Gece Masalları film - disney 1001 nights

Disney, “Binbir Gece Masalları”nı Sinemaya Uyarlıyor

Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery’de Kemer Sıkma Politikası Devam Ediyor: 125 Personel İşten Çıkarıldı