in

Sylvester Stallone, Creed 3 Filminde Rocky Balboa’nın Yer Almayacağını Söyledi

Sylvester Stallone, kendisine yöneltilen bir soru üzerine Creed 3 filminde Rocky Balboa karakterini canlandırmayacağını söyledi.

Sylvester Stallone Rocky Balboa Creed 3
- Reklam -
- Reklam -

Creed 3 filmi Sylvester Stallone tarafından canlandırılan ve serinin ilk iki filminde yer alan Rocky Balboa karakterini içermeyecek.

1976’da yayınlanan efsane film Rocky, bize Sylvester Stallone tarafından canlandırılan Rocky Balboa’yı tanıtmış ve seyircinin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. Filmde Rocky’yi, dünya ağır siklet şampiyonu Apollo Creed’in karşısında dövüşürken izlemiştik. Gişede de büyük başarı yakalamış olan filmin sonradan birçok devam filmi çekildi. Sylvester Stallone bu filmlerde yönetmen, oyuncu ve senarist olarak da yer aldı.

Efsaneleşen karakter Rocky, 2015’teki Creed filmiyle hikâye anlamında bir bakıma sonuna yaklaşmıştı. Bu film, Apollo Creed’in oğlu Adonis (Michael B. Jordan) ve onun boks şampiyonu olma yolculuğuna odaklanıyordu. Ryan Coogler tarafından yönetilen filmde Rocky Balboa’yı yardımcı karakter olarak görmüştük. Ayrıca ünlü oyuncu, bu rolde Oscar’a aday olarak da gösterilmişti. Büyük başarının ardından 2018’de Creed II seyirciyle buluştuğunda yine büyük bir heyecanla görmek istediğimiz karakter Rocky karşımıza çıkmıştı. Bu yıl Creed III’ün prodüksiyon aşamasında olduğu da duyurulmuştu. Dikkat çeken noktaysa Adonis’i canlandıran Jordan’ın, Stallone’un izinden giderek yeni filmde yönetmen koltuğuna oturacak olma ihtimaliydi.

- Reklam -

Sylvester Stallone, Creed 3 Yerine Rocky Dizisi Üzerinde Çalışıyor

Creed başlı başına bir seri haline dönüşüp Rocky’den ayrılmış olmasına rağmen hayranlar, Rocky karakterini filmlerde görmekten mutluluk duyuyordu. Fakat kurgu açısından düşünüldüğünde üzücü de olsa, Rocky karakterinin devam etmesine gerek yoktu. Bu yüzden hayranlar arasında Stallone’nun, bu “rolü” Jordan’a devredebileceği söylentileri dolaşmaya başladı.

Bir Instagram gönderisinde hayranlardan birinin Creed III hakkındaki sorusuna Sylvester Stallone’nun cevabı şu oldu:

Sylvester Stallone Rocky Balboa Creed 3

- Reklam -

“Film gelecek ama ben olmayacağım. Yumruklamaya devam.”

Creed serisinde Rocky’yi göremeyecek olsak da ünlü oyuncunun, karakterle işi bitecek gibi görünmüyor. Hatta kendisi son yıllarda karakterle alakalı farklı fikirlerini dile getirmişti. Bu fikirlerden biri, Rocky’nin yasadışı bir göçmeni boksör olması için eğitmesiyle alakalıydı. Ayrıca Rocky filminin öncesini anlatacak bir dizi planı da dile getirilmişti. Oyuncunun, Rocky IV için yönetmen özel versiyonu üzerinde çalıştığını da hatırlatalım.

Rocky Balboa’nın olmayacağı bir Creed filminin neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz. Peki, siz efsanevi karakterin yeni Creed filminde yer almayacak olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce film bundan etkilenir mi? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Trek: Picard 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Q

Star Trek: Picard 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Q’nun Dönüşünü Müjdeledi

Jupiter's Legacy fragmanı

Jupiter’s Legacy Fragmanı: Büyük Ölçekli Yeni Süper Kahraman Dizisi İçin Hazırlanın