in

Sylvester Stallone, Rambo’nun Geçmişini Anlatan Bir Film İstiyor

Rambo hikâyesini noktalayacak Rambo: Last Blood için gün sayarken Sylvester Stallone hayranları heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

rambo first blood sylvester stallone
Sylvester Stalone in "Rambo: First Blood"
- Reklam -
- Reklam -

Hayranların merakla beklediği Rambo’nun yeni filmi Rambo: Last Blood’ın, hikâyeyi nihayete erdireceğinden bahsedilmişti. Efsanenin bitmesini yalnızca seyirci değil, Sylvester Stallone da istemiyor. Öyle ki ünlü oyuncu, verdiği son röportajda Rambo serisi için ana karakterin “gençlik” yıllarına odaklanacak bir filmin çekilmesini istediğini belirtti. Hatta özellikle, Rambo’nun Vietnam’a gitmeden önce nasıl biri olduğuyla alakalı bir öykü anlatmak istiyor.

ScreenRant’e konuşurken konusunu açtığı bu arzusu hakkında şunları söyledi.

Rambo’nun 16 ya da 17 yaşlarındaki halini hep düşünmüşümdür -umarım bunu anlatan bir film çekilir- ve kendisi, karşılaşabileceğiniz en iyi insandır. Takımının kaptanı, okuldaki en popüler çocuk ve süper bir atletti. Jim Thorpe gibiydi ve savaş onu değiştirdi. O mükemmel bir çocuktu, keşke onun eski halini de görebilseydiniz.

- Reklam -

Rambo’nun geçmişi hakkında sahip olduğumuz ilk ve tek bilgi bu. Filmlerin hiçbiri bize, Rambo’nun Vietnam’dan önceki hayatı hakkında bir şey anlatmıyor. Okuldaki durumu ve ne kadar iyi biri olduğundan bahsedildiğine bakılırsa, savaş onu tam anlamıyla bir makineye döndürmüş gibi görünüyor. Böyle bir efsanenin geçmişini izlemek gerçekten de nefis olurdu.

Rambo’nun Kendine Has Bir Geçmiş Hikâyesi Var

Geçmişi anlatan filmlerin, popüler serilerin hikâyeleri tıkanmasına rağmen onlardan faydalanmaya devam etmek için çekilen yapımlar olduğunu düşünenler olabilir. Fakat önceden hiç bahsedilmemiş olsa bile Rambo’nun geçmişinin kendine has bir hikâyesi olduğunu biliyoruz.

Rambo: Last Blood gişede iyi bir başarı elde ederse, bahsi geçen “Rambo’nun gençliği” filmini görme şansımız olabilir. Yine de bu hayali kurmadan önce vizyon için gün bekleyen filmin ’hikâyenin sonunu’ anlatacağını tekrar belirtelim.

Rambo: Last Blood ülkemizde 20 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek.

- Reklam -

Sylvester Stallone tarafından canlandırılan Rambo karakteri ilk defa 1982 yılında Rambo: First Blood filmine karşımıza çıkmış ve o zamandan beri bir sinema fenomenine dönüşmüştü.

Efsane serinin son filmi ve muhtemel geçmişi anlatacak filmi hakkındaki düşüncelerini Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın!


* Sylvester Stallone’dan Edgar Allan Poe Biyografisi Geliyor!

* Haluk Bilginer “Şahsiyet” ile Uluslararası Emmy Ödülleri’ne Aday Oldu!

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kimse, Sylvester Stallone gibi olamaz. Bu rolün altından kalkabilecek bir oyuncu aklıma gelmiyor. Artı, 16-17 yaş değil de sanki 20li yaşlar daha mantıklı gibi. Yarın zaten yeni filmine gideceğim. Yine döktürmüştür büyük ihtimalle. Hikayenin sonu sözü beni biraz korkuttu. Ölecek mi acaba filmin sonunda ?? :frowning:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Kararsızım. Bir tarafım ‘‘ama biz istemiyoruz’’ derken diğer tarafım alnına kırmızı bant takıp kameraya bakmakla meşgul :smiley: :smiley:

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Bu adamın senaryosunu yazdığı Edgar Allen Poe filmini çekerler umarım, ortaya nasıl bir film çıkar merak ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yaşar Kemal

Yaşar Kemal’in Yazamadığı Roman “Zilli Kurt” Belgesel Oldu

Behzat Ç. – 4. Sezon 9. Bölüm İncelemesi

Behzat Ç. – 4. Sezon 9. Bölüm İncelemesi: Tatmin Eden Bir Sezon Finali