in

Sylvester Stallone’den Sert Sözler: “Rocky Karakterlerinin Parazitler Tarafından İstismar Edilmesini İstemezdim”

Sylvester Stallone, Rocky evreninde geçecek yeni Ivan Drago filmi hakkında ağır konuştu. Yıldız aktör, kendi yarattığı karakterlerin kullanılmasına tepkili.

Sylvester Stallone rocky spin off elestirisi
- Reklam -
- Reklam -

Sylvester Stallone, Rocky evrenini genişletmeye hazırlanan spin-off filmi hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü aktör, Rocky’nin yapımcısı Irwin Winkler’ı hedef alarak düşüncelerini aktardı.

Sylvester Stallone 1976 yılında ilk Rocky filmini yazıp başrolünü üstlendiğinde, eserin yapımcılığını Irwin Winkler üstlenmişti. Rocky serisi zaman içerisinde kült bir yapıma dönüştü ve bugün hâlâ spor filmleri dendiğinde akla ilk gelen işlerden birisi oldu.

Efsane seri 2015’te Creed ile yeni bir yola girdi ve Sylvester Stallone de hem aktör hem de yapımcı olarak yer buldu.

- Reklam -

Geçen günlerde duyurulan ve ilk defa Rocky IV filminde izleyicilerin karşısına çıkan Ivan Drago karakterine odaklanan yeni bir spin-off filmi, Stallone’nin tepkisini çekti. Rocky evreninin fikir babası olan Stallone, serinin fikri haklarına sahip değil.

Sylvester Stallone, Yeni Ivan Drago Filmine Tepkili

Ünlü sanatçı serinin haklarına sahip olmamasından duyduğu rahatsızlık daha önce sıklıkla dile getirmişti. Oyuncu için bardağı taşıran damla ise Ivan Drago hakkında çekileceği duyurulan spin-off filmi oldu.

Sylvester Stallone sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Irwin Winkler’ın adını anmasa da doğrudan yapımcıyı işaret ederek ağır açıklamalarda bulundu.

Stallone sonradan kaldırdığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Bir başka kalp kırıcı haber… Bunu yeni öğrendim. BİR KEZ DAHA, 94 yaşındaki acınası yapımcı ve açgözlü moron çocukları Charles ile David, yeniden benim yarattığım karakterleri bana sormadan kemiğine dek sömürüyor. Hayranlardan özür dilerim. Rocky karakterlerinin bu parazitler tarafından istismar edilmesini asla istemezdim.”

Sylvester Stallone - rocky spin-off

- Reklam -

Stallone ayrıca, Rocky IV ve Creed II filmlerinde Sovyet şampiyonu boksör Ivan Drago’yu canlandıran Dolph Lundgren’i de andı:

“Bu arada, Dolph’e saygı duymaktan başka bir şey elimden gelmez. Ama keşke arkamdan neler döndüğünü bana söyleseydi. GERÇEK arkadaşlarınızı yakınınızda tutun.”

Dolph Lundgren’in yeni Ivan Drago filminde yer alıp almayacağı ise şu an için açıklanmadı.

Stallone, daha önce de Irwin’i hedef almış ve 47 yıldır yapımcının Rocky’nin haklarını elinde bulundurmasına tepki göstermişti:

“Tüm haklar senin çocuklarına geçmeden önce hakkım olanın en azından bir kısmını geri almak istiyorum.”

Siz Stallone’nin tepkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nichelle Nichols hayatını kaybetti ölüm Star Trek

Star Trek’in Sevilen Oyuncusu Nichelle Nichols Hayatını Kaybetti

uzay çöpü spacex dragon

SpaceX’e Ait “Uzay Çöpü” Bir Koyun Çiftliğinin Ortasına Düştü