in

Sylvester Stallone, Altın Çağlarında Arnold Schwarzenegger ile Giriştikleri Rekabeti Anlattı: “Bana Tuzak Kurdu”

Sylvester Stallone, gişeyi domine ettikleri 1980’li yıllarda Arnold Schwarzenegger ile giriştikleri rekabet sürecinden bahsetti.

Sylvester Stallone - Arnold Schwarzenegger rekabet
- Reklam -
- Reklam -

Sylvester Stallone, bir döneme damga vurdukları 1980’lerde yıldız aktör Arnold Schwarzenegger ile aralarında yaşanan kıyasıya rekabeti anlattı. Stallone, birbirlerini geçmek için çılgınca şeyler yaptıklarını kaydetti.

Bir tarafta Rocky ve Rambo gibi kült serilerle adından söz ettiren Sylvester Stallone; diğer tarafta Terminatör ile fırtınalar estiren Arnold Schwarzenegger. İki aktör, 1980’li yıllarda unutulmayacak pek çok aksiyon ve macera yapımına imza attı.

Sylvester Stallone ise geçen günlerde Forbes’a verdiği bir demeçte; Schwarzenegger hakkındaki görüşlerini ve oyuncuyla giriştikleri rekabeti dile getirdi.

- Reklam -

Stallone, Zoom aracılığıyla katıldığı söyleşide “birbirlerinden gerçekten de nefret ettiklerini” kaydetti.

“Birbirimizden son derece nefret ediyorduk. Bu biraz anlamsız gelebilir. Ancak bence o zamanlar bir türe öncülük ediyorduk ve bunun gibisi, o zamandan beri görülmedi.”

Sylvester Stallone - Arnold Schwarzenegger rekabeti

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger ile Olan Rekabetini Tanımladı

Şimdilerde Paramount+’ta prömiyerini yapan Tulsa King ile gündemde olan Sylvester Stallone, sözlerine şöyle devam etti:

“Rekabet. Çünkü onun doğası bu. O çok rekabetçi ve… ben de öyleyim. Bunun gerçekten yardımcı olduğunu düşündüm. Ancak perde dışında da hâlâ rekabet hâlindeydik. Bu hiç sağlıklı bir şey değildi. Şimdi ise gerçekten iyi arkadaş olduk.”

İkili arasındaki rekabet, daha önce birçok defa gündeme taşınmıştı. Rocky’nin yıldızı, gişede adeta çakılan 1994 yapımı komedi filmi Stop! Or My Mom Will Shoot’ta Schwarzenegger’ın oyununa geldiğini de itiraf etmişti. Yapımda sert mizaçlı polis memuru Joe Bomowski’yi canlandıran aktör, o günlere dair şöyle konuştu:

“Filmde başrolü Schwarzenegger’in oynayacağını duymuştum. Onu yeneceğim dedim. Bana tuzak kurduğunu düşünüyorum.”

- Reklam -

Sylvester Stallone - Arnold Schwarzenegger

The Hollywood Reporter, bu iddiayı doğrulamak için konuyu takip ederek Schwarzenegger’e ulaştı. Schwarzenegger ise şu açıklamayı yaptı:

“Yüzde yüz doğru. O günlerde rekabette öne geçmek için her türlü çılgınlığı yapardık.”

Sylvester Stallone, James Gunn’ı Başarılı Buluyor

Stallone, geçen yıllarda süper kahraman filmlerinde de rol alarak adından söz ettirdi. Guardians of the Galaxy serisinde Stakar Ogord’u canlandıran aktör, son olarak Samaritan adlı bir başka süper kahraman filmin de başrole hayat vermişti.

Stallone, ayrıca DC Studios’un başına geçen James Gunn hakkında da konuştu:

“Onu harika bir sinemacı olarak görüyorum. Sürekli bundan bahsediyorum. ’Bilmiyorum, kendimi yönetmen olarak oldukça iyi buluyorum ama onun yaptığını yapamadım,” diyorum. Çünkü çok teknik ve çok zaman alıyor. Onun DC için inanılmaz değerli olacağını düşünüyorum.”

Siz Sylvester Stallone’un açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Forbes, Den of Geek

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İdrisîlerin Evi - Zeynep Özel | Çevirmenin Çemberi - Gazale Alizade

İdrisîlerin Evi – Zeynep Özel | Çevirmenin Çemberi: “Hayatla Ölümün, Masalla Gerçeğin Dikiş Yerlerinde”

Yapay zekâ uyku eğitimi

Bilim İnsanları, Yapay Zekâya Öğrendiklerini Unutmaması için “Uyumayı” Öğretti