in

Nicolas Cage’li Yeni Psikolojik Gerilim Filmi “Sympathy for the Devil”a İlk Bakış

Sympathy for the Devil filmine ilk bakış görseli yayınlandı. Nicolas Cage, yeni psikolojik gerilim filminde başrolü Joel Kinnaman ile paylaşıyor.

Sympathy for the Devil Nicolas Cage ilk bakış
- Reklam -
- Reklam -

Sympathy for the Devil filmine ait ilk görsel paylaşıldı. Başrolünde Nicolas Cage’in yer aldığı psikolojik gerilim filmi, yüksek riskli kedi-fare oyunu olarak tanımlanıyor.

Uzun süredir olumsuz anlamda eleştiriler aldıktan sonra önce Pig, ardından The Unbearable Weight of Massive Talent’ta kendisinin kurgulanmış bir versiyonunu oynayan Oscar ödüllü yıldız, övgü dolu performansı sayesinde bir şekilde kariyerinin yeniden canlanmasını sağladı. Cage’in artık sıralanmış bir avuç umut verici projesi var. Bunlar arasında Renfield, Dream Scenario ve son olarak da bu haberin konusu olan Sympathy for the Devil gibi yapımlar yer alıyor.

Deadline, kısa bir süre önce Sympathy for the Devil’a ait ilk bakış görselini paylaştı. Fotoğrafta Cage ile birlikte RoboCop, Altered Carbon ve Suicide Squad’dan tanınan Joel Kinnaman yer alıyor. Görselde Cage’in karakterinin, masaya kelepçeli ve kıkırdamasıyla kafası karışmış gibi görünen Joel Kinnaman’ın karşısında çılgınca güldüğü gözüküyor.

- Reklam -

Sympathy for the Devil ilk bakış görseli

Sympathy for the Devil Vizyon Tarihi Henüz Açıklanmadı

Başlığını ödünç almasına rağmen, yaklaşan psikolojik gerilimin The Rolling Stones’un 1968 şarkısıyla hiçbir ilgisi yok. Film, Luke Paradise tarafından yazılan ve The Secrets We Keep ile tanınan Yuval Adler tarafından yönetilen tamamen orijinal bir senaryoya dayanıyor. Hikâye, “Yolcu” olarak bilinen gizemli bir adamın şoförlüğünü üstlenmek zorunda kalan “Sürücü” olarak bilinen bir karakteri ve ardından gelen gerilim dolu ve heyecanlı yolculuğu konu alıyor.

Nicolas Cage ve Joel Kinnaman, Sympathy For The Devil kadrosuna The Passenger ve The Driver rolleriyle liderlik ediyor. Onlara yan rollerde Kaiwi Lyman, Nancy Good, Alexis Zollicoffer, Burns Burns, Rich Hopkins, Cameron Lee Price, Danny Tesla, Annisse White ve Oliver McCallum gibi isimler eşlik ediyor. Filme ait ilk bakışın, Cage’in ünlü abartılı ve manyakça gülüşüyle gelmesi izleyicilere filmi daha da merak ettirecek. İlk bakış görselindeki gülüş, Cage’in özellikle 1997 yapımı Face/Off filmindeki sık sık hatırlanan gülme sahnesine benzetiliyor.

- Reklam -

Film için henüz bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, 2023 yılı içerisinde sinema salonlarındaki yerini alacağı belirtiliyor.

Nicolas Cage Sympathy for the Devil

Sympathy for the Devil’dan beklentileriniz neler? Nicolas Cage’in son dönemki çıkışlarını nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Hellboy Filmi

Yeni Bir “Hellboy” Filmi Geliyor: Mike Mignola’nın Çizgi Romanından Uyarlanacak Yapım ‘Reboot’ Olacak

Deadpool 3 Kötüsü Emma Corrin Olabilir

Deadpool 3’e The Crown Takviyesi (Patrick Stewart’lı Profesör X Filmde Yer Alabilir)