in

Taron Egerton, Wolverine’i Canlandırabilir: Ünlü Aktör, Marvel ile Görüştüğünü Doğruladı

Taron Egerton yeni Wolverine olacak iddiaları ile bir kez daha gündeme geldi. Üstelik bu sefer ünlü oyuncu, Marvel başkanı Kevin Feige ile görüştüğünü doğruladı.

Taron Egerton Wolverine Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Taron Egerton, Wolverine rolünü almaya gittikçe yaklaşıyor. Ünlü aktör, Marvel Sinematik Evreni’nde yeni bir rol için Kevin Feige ile görüştüğünü aktardı.

Birkaç yıl önce Disney’in 20th Century Fox’u satın almasıyla birlikte Marvel Studios, tüm X-Men ve Fantastic Four karakterlerinin film haklarını da elde etmiş oldu. Uzunca süre filmdeki karakterlerin ne zaman evrende gözükeceği sorusu soruldu. Neyse ki Doctor Strange in the Multiverse of Madness’da Patrick Stewart’ın Profesör X’i ve John Krasinski’nin Mister Fantastic’i oynaması ile izleyiciler en azından bu karakterlerden bazılarını görmeye başladı.

Fantastik Dörtlü ve Ryan Reynolds’lı Deadpool 3 filmi için planlar devam ederken, stüdyo hayranların daha önce gördüğü karakterlerin yeni versiyonlarını sunmaya devam edecek. Yine de ufuktaki en zorlu karakterlerden biri Wolverine gibi gözüküyor. Hugh Jackman’ın Wolverine olarak neredeyse yirmi yıllık çalışması onu bir süper kahraman ikonu haline getirdi. Haliyle bu durum Marvel Studios’u karakteri yeniden tasarlamak için yaratıcı bir yol bulmaya çalışırken zor bir noktaya getirdi. Ayrıca, Jackman sonrası elinden adamantium pençeleri çıkacak olan bir sonraki aktör üzerinde büyük bir baskı oluşturuyor.

- Reklam -

Taron Egerton Adı Wolverine Karakteri için Daha Önce de Geçmişti

Taron Egerton Wolverine Olabilir Marvel

Marvel’ın yeni Wolverine arayışı, hayranları bir sonraki ikonik süper kahramanı kimin oynayacağını merak etmeye bıraktı. Daniel Radcliffe’den Karl Urban’a ve Keanu Reeves’a kadar hayranlardan gelen pek çok popüler seçenek var.

Egerton, NY Times’a yakın zamanda verdiği bir röportajda, Marvel Studios ve Kevin Feige ile sinematik evrene katılma konusunda görüştüğünü doğruladı. Kingsman serisinin yıldızı, bu toplantıların Wolverine ile ilgili olma olasılığını bile ele aldı.

“Bunu söylemenin yanlış olacağını sanmıyorum. Heyecanlanırdım ama aynı zamanda endişelenirdim, çünkü Hugh bu rolle o kadar bağlantılı ki acaba bir başkasının bunu yapması çok zor olurdu.

- Reklam -

“Ama umarım öyle bir şey olursa, bana bir şans verirler.”

Henüz Marvel Studios tarafından karakteri gelecek projelerinde kullanmakla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Yine de hayranlar, Doctor Strange 2 filminde karakteri göreceklerine o kadar emindiler ki, karakterin yapımda olmayışı birçoğu için hayal kırıklığı bile yarattı. 2019’dan beri rol için adı geçen Egerton’ın yeni Wolverine olma ihtimali, oyuncunun son açıklamasının ardından gittikçe yükseldi.

Taron Egerton’ın Wolverine karakterini canlandırma ihtimali hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce de role yakışan bir isim mi olur? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Eğer olursa Steve Rogers tan sonraki platonik aşkım belli diyip geçiyorum kenara :innocent:

  2. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Neden yeni bir Wolverine arıyorlar ki? Kimi getirdilerinden bağımsız olarak seyirci yeni oyuncuyu direkt Hugh Jackman ile kıyaslayacak. Ve her oyuncu o beklentiyi karşılamakta zorlanacaktır. Ben direkt Dafne Keen’i MCU Wolverine’i yapardım. Yaşı uzun süre aynı karakteri oynayabilecek kadar genç ve en beğenilen Fox X-Men filmlerinden birini kullanıp fanları gaza getirme fırsatı var. Phase 4’un Multiverse temasıyla da uyumlu olur. Logan da bayrağı devralma filmi olarak yeni bir değer kazanır. Benzer şeyleri Magneto ve Michael Fassbender için de düşünüyorum. Daha iyi bir oyuncu bulmaları imkansız bana kalırsa. Aynı derecede iyi başka bir oyuncu için risk alacaklarına adamla devam etsinler işte. Zaten ilk defa gördüğümüz bir evrendeki Profesör X’in Patrick Stewart gibi göründüğünü gördük. Aynısını Doktor Strange için de gördük. Neden Magneto için de olmasın?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dev kanguru cinsi papua yeni gine

Papua Yeni Gine’de 42 Bin Yıllık Dev Bir Kanguru Cinsi Keşfedildi

James Cameron Avatar 4 ve 5 Filmlerini Yönetmeyebilir

James Cameron, Avatar 4 ve 5 Hakkında Konuştu: “Yönetmenliği Başka Bir İsme Bırakabilirim”