in ,

Ünlü Müzisyen Taylor Swift, David O. Russell’ın Yıldızlar Geçidi Olacak Yeni Filmine Katıldı

Taylor Swift, David O. Russell’ın kadrosu ile dudak ısırtan yeni filmine oyuncu olarak dahil oldu. Yapımda yer alan isimler arasında Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington da var.

Taylor Swift, David O. Russell Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Grammy ödüllü ünlü müzisyen Taylor Swift, David O. Russell imzasını taşıyacak yeni filmin oyuncu kadrosuna katıldı.

Swift’i bu yeni yapımda Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington gibi oyuncular ile birlikte izleme fırsatı bulacağız.

Dört yılda beş defa Oscar Akademi Ödülleri’nde adaylık almayı başaran David O. Russell, yeni bir film ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. The Fighter, Silver Linings Playbook ve American Hustle gibi son yılların konuşulan yapımlarının altında imzası bulunan Russell, altı yıllık bir aranın ardından yeni bir yapım için kolları sıvadı.

- Reklam -

Henüz ismi açıklanmayan yapımın oyuncu kadrosunda dikkat çekici isimler yer alıyor. Daha önce American Hustle ve The Fighter yapımlarında Russell ile çalışma fırsatı bulan Christian Bale; yapımda yer alacak isimlerin başını çekiyor. The Wolf of Wall Street, Once Upon a Time… in Hollywood, Bombshell ve About Time ile adından söz ettiren Margot Robbie kadrodaki bir başka isim. Açıklanan diğer oyuncu ise geçen yıl Tenet ve Malcolm & Marie filmlerinde boy gösteren John David Washington.

Tenet Dijital Ev Sineması

Bu yıldızlar yeterli gelmediyse filmin oyuncu kadrosu şu şekilde devam ediyor: Robert De Niro, Mike Myers, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts,Rami Malek, Zoe Saldana ve Alessandro Nivola.

Taylor Swift, David O. Russell İmzalı Yeni Filmde Yıldızlara Eşlik Edecek

Bugünlerde yeni albümü Evermore ile gündemde olan ABD’li müzisyen Taylor Swift, ülkesinde bir haftada en çok satan plak rekorunu kırmakla meşgul.

11 defa Grammy ödülüne layık görülen 31 yaşındaki yıldız, oyunculuk işine de yabancı değil. Film dünyasındaki çalışmaları çoğunlukla soundtrack odaklı olsa da Swift’in oyunculuk deneyiminde dikkat çeken yapımlar yer alıyor. Valentine’s Day, The Giver ve Cats yapımlarında yer alan Swift’in yeni filmde hangi karaktere hayat vereceği ise şimdilik bilinmiyor.

- Reklam -

Taylor Swift, David O. Russell Yeni Film

İsmi ve konusu belirsiz olan yapımın, bir avukat ile doktor (Robbie ve Bale) arasındaki sıra dışı ortaklığı işleyeceği söyleniyor.

Filmin görüntü yönetmeni koltuğunda Gravity, Birdman ve The Revenant ile Oscar’a layık görülen Emmanuel Lubezki yer alıyor. Yapımın müzikleri ise 2019 yapımı Joker filminin müziklerini besteleyen ve Oscar kazanan Hildur Guðnadóttir’e emanet.

Yapımın vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Siz yeni David O. Russell filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kadro ilginizi çekmeyi başardı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kara Büyü Atina Tavuk Kavanoz

Atina’da Kara Büyüde Kullanıldığı Düşünülen 2.300 Yıllık Kavanoz Bulundu: 55 Kişi Hedef Alınmış

Fizik Bizi Nasıl Özgür Kılar - J. T. Ismael

J. T. Ismael, Fizik Bizi Nasıl Özgür Kılar? Kitabı ile İnsanın Varoluşuna Dair Temel Bir Soruya Değiniyor