in

Yeni “Teen Wolf” Filmi, Dizinin 7. Sezonu Yerine Geçecek

Teen Wolf 7. Sezon asla gelmeyecek ancak devam hikâyesi, film formatında izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Teen Wolf 7. Sezon The Movie
- Reklam -
- Reklam -

“Teen Wolf 7. Sezon yayınlanacak mı?” sorusu yerini “Genç Kurt’un yeni filmi ne hakkında?”ya bırakmıştı. Dizinin yaratıcısından yol gösteren bir yanıt geldi.

Rod Daniel’ın 1985 tarihli Teen Wolf filmi, 2011 yılında MTV ekranlarında dizi formatına taşınmıştı. Toplamda 6 sezon ve 100 bölüm boyunca süren yapım, kendisine büyük bir izleyici kitlesi bulmayı başarmıştı. 2017 yılında noktalanan dizinin ardından hayranlar olası bir devam yapımı için meraklı bekleyişe geçmişti.

Teen Wolf dünyasının genişleme potansiyali her zaman gündemdeydi. Sarah Michelle Gellar’lı spin-off dizisi Wolf Pack ile başlayan adımlar; Teen Wolf: The Movie ile devam ediyor.

- Reklam -

Yeni film, dizinin sevilen oyuncuları Tyler Posey, Crystal Reed ve Tyler Hoechlin’i geri getirecek. Yapım, Paramount’un dijital yayın platformu Paramount+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Teen Wolf 7. Sezon Film The Movie

Yeni Genç Kurt Filmi, “Teen Wolf 7. Sezon” Olay Örgüsünü Takip Ediyor

Dizinin yaratıcısı ve filmin senaristi Jeff Davis, filme dair bazı ipuçları paylaştı. SFX Magazine’e konuşan Davis, filmin Teen Wolf 7. sezon için planlanan tüm olay örgüsüne uyduğunu ve hayranlara unutulmaz anlar yaşatmayı amaçladığını açıkladı.

“Bu devasa bir girişim. Filmin kaba kurgusu üç saat sürdü. Bunun bir kısmı gösterecek çok fazla karakterin olmasından kaynaklanıyor. Fimi yazdıktan sonra fark ettim. Bu aslında tek bir filme sığdırılmış bütün bir 7. sezon.

“Hayranlara büyük, ağlatan ve komik anlar yaşatmaya çalışıyorduk. Onlara dizinin ne anlama geldiğini hatırlatıyorduk ama aynı zamanda Derek Hale’ın oğlu Eli’yi canlandıran Vince Mattis gibi birkaç yeni unsur da gösteriyorduk.”

- Reklam -

Kurgusal bir kasaba olan Beacon Hills’te geçen dizi, bir kurtadam tarafından ısırılan ve hayatı tamamen değişen lise öğrencisi Scott McCall’ın hikâyesini konu alıyordu. Filmin konusu hakkında ise bilinenler hâlâ çok sınırlı. Bansheeler, Werecoyote, Cehennem Tazıları, Kitsuneler ve diğer tüm şekil değiştirenlerin yapımda boy göstermesi bekleniyor.

Teen Wolf 7. Sezon

Filmin oyuncu kadrosunda Posey ve Hoechlin’e Crystal Reed, Holland Roden, Shelley Hennig, JR Bourne, Colton Haynes, Ian Bohen, Melissa Ponzio, Dylan Sprayberry ve Linden Ashby gibi isimler eşlik ediyor.

Teen Wolf: The Movie yapımı 26 Ocak 2023 tarihinde Paramount+ kanalında yayınlanacak.

Siz Teen Wolf 7. sezon yerine bir film izleyecek olma fikrine nasıl yaklaşıyorsunuz? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robot Avukat Yapay Zeka

Tarihte Bir İlk: Yapay Zekâ Destekli “Robot Avukat” Mahkemeye Çıkıyor

Dungeons and Dragons Dizisi Kesinleşti

Dungeons & Dragons Dizisi Kesinleşti: Paramount+ Uyarlamanın İlk Sezon Siparişini Verdi