in

Teen Wolf Filmi Yolda: Paramount+ Harekete Geçti

Teen Wolf filmi çalışmaları başladı. Dizinin yaratıcısı Jeff Davis, Paramount+ için orijinal oyuncu kadrosuyla birlikte yeni bir sinema filmi üzerinde çalışıyorlar.

Teen Wolf Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Teen Wolf filmi çalışmaları başladı. MTV’nin sevilen dizisinden uyarlanacak olan yapım orijinal oyuncu kadrosu ile yıllar sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkabilir.

İlk sezonu Haziran 2011’de başlayan ve toplamda 6 sezon süren, final bölümleri ise 4 yıl önce yayınlanan Teen Wolf, Michael J. Fox’un oynadığı 1985 tarihli aynı adlı korku-komedi filminin yeniden uyarlamasıydı. Kısa sürede iyi bir popülerlik yakalayan MTV dizisinde Tyler Posey, Holland Roden, Dylan O’Brien, Tyler Hoechlin, Linden Ashby, JR Bourne, Melissa Ponzio, Crystal Reed, Colton Haynes, Arden Cho ve Dylan Sprayberry gibi isimler rol aldı.

Dizi, orijinal hikayeyi daha dramatik bir kanala yönlendirdi. Beacon Hills kasabası çevresindeki doğaüstü yaratıkları Scott McCall adlı bir lise öğrencisi ve arkadaşlarının etrafında anlattı. Tyler Posey’in canlandırdığı karakter dizi boyunca ölüm perileri, kimeralar, skinwalker’lar, kitsune’ler ve geceleri çarpışan her türlü şeyle karşılaşır. 6 sezon süren yapım diğer avcılar tarafından avlanan genç kurtları bulmak için başkarakterin yola çıktığı ucu açık bir sonla biter. Şimdi belli ki bu ucu açık sonu devam ettirme zamanı.

- Reklam -

Variety’nin haberine göre dizinin yaratıcısı Jeff Davis, MTV ile Paramount+ için bir Teen Wolf filmi hazırlamak adına anlaşma imzaladı. Davis filmin yapımcılığını ve yazarlığını üstlenecek. Ayrıca orijinal dizinin tanıdık oyuncu kadrosuyla da görüşmelerin başladığı da bildirildi.

Teen Wolf Filmi Konusu Belli Oldu

teen wolf filmi

Filmin konusu da daha şimdiden belli olmuş durumda. Paylaşılan bilgiye göre filmin konusu şu şekilde olacak:

- Reklam -

Beacon Hills’de korkunç bir kötülük ortaya çıkacak ve (artık bir genç olmayan) alfa kurt Scott’ın bu benzeri görülmemiş ölümcül tehdide karşı savaşmak için hem yeni hem de tanıdık eski güçleri bir araya getirmesi gerekecek.

Şu an için hangi oyuncuların geri döneceği veya çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi soruların cevabı bilinmiyor. Bununla birlikte dizide rol alan Tyler Hoechlin ve Dylan O’Brien, farklı büyük yapımlarda da yer alarak ününe ün katmış yıldızlar arasında yer alıyorlar. Filme geri dönmeleri durumunda sevilen oyuncuları aynı karakterlere bürünürken görmek birçok hayranı da mutlu edecek gibi gözüküyor. Oyuncular geçen yıl dizinin 9. yıldönümü onuruna MTV’nin YouTube kanalında bir programa konuk olmuşlardı.

Teen Wolf’un orijinal oyuncu kadrosuyla sinema filmine uyarlanacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Diziyi takip ediyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 Erdal Öz Edebiyat Ödülü Kazananı Selim İleri

2021 Erdal Öz Edebiyat Ödülü Kazananı Selim İleri Oldu

Arcane incelemesi League of Legends

Arcane: League of Legends Fragmanı – Ünlü Oyun Netflix Animasyonu Oldu