in ,

Sevilen Kurt Adam Dizisi “Teen Wolf”un Film Uyarlamasından İlk Fragman

Teen Wolf: The Movie’den ilk fragman yayınlandı. Sevilen dizinin sinema uyarlaması ile tanıdık kurt adamlar bir kez daha hayranların karşısına çıkıyor.

Teen Wolf: The Movie fragmanI
- Reklam -
- Reklam -

Teen Wolf: The Movie fragmanı yayınlandı. Ünlü diziden uyarlanan yeni sinema filmi, hayranların sevdiği kurt adamları bir kez daha sahneye taşımaya hazırlanıyor.

Resmi adı Teen Wolf: The Movie olarak açıklanan ve ilk defa 2021’de duyurulan uyarlama, Jeff Davis’in orijinal MTV serisini geliştirdikten sonra yaklaşmakta olan projenin senaristi ve baş yapımcısı olarak geri dönmesini içeriyor. Yeni film, Scott McCall’un Los Angeles’ta çalışmaya başlamasını ve Beacon Hills’in dışında yeni bir hayat kurmak için uğraşmasını anlatan bir zaman atlayışı içerecek. Fakat sonrasında yeni bir görev için kasabaya geri dönmek zorunda kalacak.

Tyler Posey, Scott McCall rolünde seriye geri dönüyor. Posey’in yanı sıra yeni film uyarlaması, bir dizi tanıdık yüzü de geri getiriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Allison Argent rolünde Crystal Reed, Lydia Martin rolünde Holland Roden, Jackson Whittemore rolünde Colton Haynes, Malia Tate rolünde Shelley Hennig, Sheriff Noah Stilinski rolünde Linden Ashby, Liam Dunbar rolünde Dylan Sprayberry ve Derek Hale rolünde Tyler Hoechlin yer alacak.

- Reklam -

Çekimleri bu yılın mart ayında başlayan Teen Wolf: The Movie’nin ilk fragmanı San Diego Comic-Con 2022 etkinliğinde görücüye çıktı. Bir buçuk dakikalık video, sevilen karakterlere ilk bakışı sağlasa da, yeni fragman en büyük anını sona saklıyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan ilk fragmana ulaşabilirsiniz:

Teen Wolf: The Movie Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Crystal Reed’in filmde yer alacağı daha önce doğrulandığından, Allison’ı fragmanda görmek şaşırtıcı değil. Ama elbette hayranların merak ettiği şey, karakterin ölümü göz önüne alınınca projeye nasıl dahil edileceğiydi.

- Reklam -

Dizi hayranlarının hatırlayacağı üzere Allison, Oni kılıcından ölümcül bir bıçak yarası aldıktan sonra 3. sezonda ölmüştü. Ancak karakterin ölümü, herhangi bir sahne arkası çatışmasından kaynaklanmadı. Sadece karakteri canlandıran oyuncu kariyerinde başka şeyler yapmak istediği için Teen Wolf’tan ayrılma kararı almıştı. Ayrıldıktan sonra bile Teen Wolf’a dahil olan herkesle harika bir ilişki sürdürdüğü için, yeni Paramount+ filmine geri dönmeye ikna etmek nispeten kolaydı. Şimdi, geri dönüşü anlatının en büyük olay örgüsü olmasa da ana gizemlerinden biri olarak kalacak.

Henüz çıkış tarihi duyurulmayan yapım, Paramount Plus üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Teen Wolf: The Movie’nin yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Film uyarlamasından beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    images-11

  2. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Ya klişeler klişesi ölümden esrarengiz şekilde geri dönen ama kötü olarak dönen karakter işlenmesi ıyyyyy.Ki Alyson 2014 te öldü yanlış hatırlamıyorsam ve şuan onun kemikleri toza falan dönmüştür yani öyle lazarus Pit mevzusu gibi bit şey de olamaz.Tamamen boş olay bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dungeons and Dragons fragmanı

Zindanlar ve Ejderhalar’ın Yeni Filminden İlk Fragman: “Hırsızlar Arasında Onur” Yolda

Zaman Carki 3. Sezon

Zaman Çarkı Dizisinin Hayranlarına Müjdeli Haber: The Wheel of Time 3. Sezon Onayını Aldı