in

Teen Wolf Yıldızı Batman’i Canlandırmak İstiyor

Teen Wolf dizisinin başrolü Tyler Posey, olası bir Batman Beyond uyarlamasında Kara Şövalye’yi canlandırmak istediğini duyurdu.

Teen Wolf Tyler Posey Batman
- Reklam -
- Reklam -

Teen Wolf dizisinde başrol Scott McCall’ı canlandıran Tyler Posey, Batman Beyond animasyonlarındaki Batman’i sinemaya getirmek istiyor. Collider’a verdiği söyleşide pek çok konudan konuşan genç aktör Terry McGinnis’i oynamaktan zevk duyacağını açıkladı. Posey, animasyon dizinin çocuk dönemlerinden bir hayranıymış ve daha genç, havalı bir Batman’in ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayabileceğini düşünüyor.

DC film evreni şu sıralar orta yaşlı Bruce Wayne’lerden geçilmiyor. Geçen aylarda Michael Keaton’ın 28 yıl sonra rolüne The Flash filmi için geri döneceği duyurulunca DCCEU’daki Batman popülasyonu tavan yaptı. Hayranlar Keaton’un geri dönüşünün tek filmlik olmamasını, bir Batman Beyond filmi için aktörle anlaşılmasını istiyordu.

Terry McGinnis The Batman

- Reklam -

DC bu projeye yeşil ışık verirse Tyler Posey kendisinin de aday olarak görülmesini istiyor:
Batman Beyond’u çekmeyi gerçekten istiyorum. Yıllar önce Batman Beyond adında bir animasyon vardı ve onu canlandırmaya bayılırım. Gerçekten çok istiyorum. Genç bir Batman görmek havalı olacaktır. Rob Pattinson’ın yeni bir Batman filmi yaptığını biliyorum; o diğer aktörlerden genç ama benim kadar genç değil. Yaşlı bir Batman’ın genç Batman’a akıl hocalığı yapışını izlemek harika olacaktır.”

Teen Wolf Sonrası Çoklu Evrenler DC’nin Yeni İstikameti Olabilir

DC’nin The Flash filminde göstereceği çoklu evren krizi böyle bir film için ideal. Hâlihazırda filmde Michael Keaton ve Ben Affleck’in Batman olacağını biliyoruz. En yeni Batman’imiz Robert Pattinson’ın da The Flash’taki muhtemel rolüyle ekranda aynı anda üç Bruce Wayne görmemiz büyük ihtimal. Böylesine kalabalık bir filmde Terry adındaki genç bir çocuğa da elbette yer olacaktır.

Çoklu evrenlere girmek DC-Marvel savaşında DC’nin elini güçlendirecek bir hamle de olabilir. The Flash ile birlikte gelecekteki karakterlere odaklanarak süper kahraman filmlerini başka bir boyuta taşımaları mümkün. Marvel’ın şimdilik gelecek ve çoklu evren planları son derece minimal. Doctor Strange: The Multiverse of Madness’ın ekeceği tohumların ne zaman biçileceği bile belli değil.

Teen Wolf Tyler Posey Batman

- Reklam -

The Flash filmindeyse Flash kendi evrenine döndükten sonra gelecekteki krize hazırlanması gereken bir Michael Keaton kalacak. Bu emekli Batman’in, Batman’liği genç bir Terry McGinnis’e öğretme görevini üstlenmesi her Batman hayranı için güzel bir haber olacaktır.

Sizce Teen Wolf ile çıkış yapan Tyler Posey başarılı bir Batman olabilir mi? DC ve Marvel filmlerinin geleceğinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle buluşturabilirsiniz.


* Batman’in Animasyon Filmleri

Kaynak: Comic Book

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bak bu kardeşten Beyond olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daha Filmi Netflix Hakan Günday

Daha: Hakan Günday Uyarlaması Film Netflix’te

Yıldızlar Arası Dinlenme Tesisi - Elif İşleyen

Yıldızlar Arası Dinlenme Tesisi: Elif İşleyen, Mizahla Bilimkurguyu Bir Araya Getiriyor