in

Tenet Ertelendi: Christopher Nolan’ın Yeni Filmi Pandemiye Direnemedi

Tenet vizyon tarihi ertelendi. Christopher Nolan’ın sinemaların yeniden açılışını müjdeleyecek dev yapımı pandemiye karşı koyamadı.

Tenet Ertelendi
- Reklam -
- Reklam -

Christopher Nolan’ın konusu hâlâ gizemlerle dolu olan yeni filmi Tenet için erteleme kararı geldi. Tenet erteleniyor mu, sinemaların yeniden açılışı bu filmle mi olacak, seyirciyi salona çekecek olan o büyük yapım işte bu mu, derken… Warner Bros. Koronavirüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihine günler kalmışken filmi iki hafta ileri aldığını duyurdu.

Hem Warner Bros. cephesi hem de Christopher Nolan, Tenet’ın tanıtımlarına erteleme ihtimali masada yokmuşçasına devam ediyordu. Hatta bunun için sinema salonları ile özel anlaşmalar hazırlanıyor, filmin salonlarda güvenle izlenebilmesi için her şey düşünülüyordu.

Yayınlanan son fragmanda herhangi bir tarih verilmemesi biraz temkinli bir yaklaşım olarak okunsa da, açıklamalar ve tanıtım faaliyetleri hızını kesmiş değildi. Nihayetinde Warner Bros. Tenet’ı 17 Temmuz 2020’den 31 Temmuz 2020’ye aldığını duyurdu.

- Reklam -

Tenet Oyuncuları

Başrollerinde BlacKkKlansman’in yıldızı John David Washington ve Robert Pattinson’ın yer aldığı film, bir casusluk hikâyesini Nolan tarzıyla beyaz perdeye taşıyacak. Epik aksiyon sahnelerine ev sahipliği yapması beklenen filmin bir kuantum soğuk savaşı filmi olarak tanımlandığı ancak içerisinde bir zaman yolcusu da barındırmadığı açıklandı.

Warner Bros.’un Yeni Planı Tenet Yerine Inception’ı Vizyona Sokmak

Memento, Insomnia, Batman Begins, The Prestige ve Interstellar gibi filmlerin altında imzası bulunan Christopher Nolan’ın son filmi için meraklı bekleyiş sürüyor.

Warner Bros. salonların dönüşünü müjdeleyen büyük bütçeli yapımını ileri atarken aradaki iki haftada izleyiciyi beyaz perdeye çağırabilecek alternatif bir plan yapmayı da ihmal etmemiş. 17 Temmuz 2020 tarihinde Nolan’ın sevilen filmi Inception (Başlangıç) yeniden vizyona girecek. Böylece izleyiciler Tenet öncesi Nolan özlemini bir nebze de olsa giderebilecek.

- Reklam -

Elbette Inception’ın vizyona girişi hangi ülkelerde olacak, aralarında Türkiye var mı gibi soruların yanıtı henüz alınmış değil. Türkiye’de sinema ve tiyatro salonlarının 1 Temmuz 2020’de açılması bekleniyor.

Inception

Tenet filminin oyuncu kadrosunda Pattinson ve Washington dışında yer alan bazı isimler şu şekilde: Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine Clémence Poésy ve Dimple Kapadia.

Peki siz 31 Temmuz 2020 olarak duyurulan yeni vizyon tarihinde Tenet’ı izleyebileceğimizi düşünüyor musunuz? Sizce bu erteleme kararı yerinde olmuş mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Tenet Filminde Gerçek Bir Boeing 747 Uçağı Patlatılmış

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vitruvius Adamı - Leonardo da Vinci

Vitruvius Adamı: Leonardo da Vinci’nin 500 Yıllık Çizimi, Modern İnsanın Oranlarına Çok Yakın

The Matrix 4 Yeni Vizyon Tarihi

The Matrix 4 Vizyon Tarihi Neredeyse 1 Yıl İleri Alındı