in

Terminator: Dark Fate 18 Yaş Sınırıyla Geliyor

Başrollerinde Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton’ın olduğu yeni Terminator filminin 18 yaş sınırıyla geleceği yönetmen Tim Miller tarafından doğrulandı.

Terminator: Dark Fate
- Reklam -
- Reklam -

Yapımcılığını James Cameron’ın üstlendiği ve Arnold Schwarzenegger ile Linda Hamilton’u tekrar başrolde izleyeceğimiz altıncı Terminator filmi için yeni bir haber geldi. San Diego Comic Con panelinde konuşan filmin yönetmeni Tim Miller, Terminator: Dark Fate’in R-Rated derecesiyle, yani 18 yaş sınırlamasıyla geleceğini açıkladı.

Serinin uzun yıllar sonra belki de en merakla beklenen filmi olan Terminator: Dark Fate, orijinal kadronun tekrar bir araya gelmesiyle birlikte daha da heyecanlandırdı. Hem başrollerin hem de ilk iki filmin yönetmeni olan Jamesi Cameron’ın yapımcı olarak tekrar seriye dahil olması, Dark Fate’in köklerine döneceği fikrini güçlendiriyor.

Filmin şimdilik paylaşılan tanıtım yazısı da şu şekilde:

Arnie geri dönüyor! Tüm zamanların en önemli aksiyon ve bilim-kurgu filmlerinden biri olarak kabul edilen Terminatör’ün devam halkası olan Terminatör: Kara Kader’in yönetmen koltuğunda Deadpool’un yönetmeni Tim Miller oturuyor. Filmde Schwarzenegger’a ‘Sarah Connor’ karakteri ile Linda Hamilton eşlik ediyor.
Terminator: Dark Fate, 1 Kasım 2019 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

- Reklam -

Sizlerin yeni Terminator’le ilgili beklentileriniz neler? O eski serinin tadını verebilecek diye düşünüyor musunuz? Ekibimiz eskisine göre 20 yıl daha yaşlı olsa da bu işin altından kalkabilecekler mi dersiniz? Yorumlarınızı forumlarımız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

- Reklam -
YouTube video

Terminator: Dark Fate Filminden İlk Fragman ve Poster Yayınlandı

Terminatör 2: Yapay Zekâ, İnsanlığın Göreceği Son Durak mı?

Kaynak: screenrant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel, işlenebilir bir hikayesi vardı, sonradan suyunu çıkardılar, bir yere bağlayamadılar ama +18 olması beni umutlandırsa da fragmanı pek etkilememişti. Neyse çıksın bakacağız. :slight_smile:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Tek mutluluğum; James Cameron’ın yapımcı kadrosunda olması…

  3. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Şu film çıkmadan Terminatör Serisi’ne de başlayıp bitirmem lazım. İzlenecek çok film var. :scream:

  4. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    2.filmden sonrası yok sayılıyor. Bu film, 2.filmin devamı.

  5. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Yine de tüm seriyi izlemek lazım. Yol ayrımından hangi tarafı seveceğim belli olmaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mr. Robot

Mr. Robot Dizisinin 4. Sezonundan İlk Fragman

Alan Moore emekli

Çizgi Romanın Efsane İsmi Alan Moore Resmen Emekli Oldu