in

Terminator: Dark Fate Filminin Çıkış Tarihi Kesinleşti

Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton’ın eski rollerini canlandıracağı Terminator: Dark Fate, kasım başında bizlerle!

terminator dark fate
- Reklam -
- Reklam -

James Cameron yaklaşık bir ay önce üstünde çalıştıkları yeni Terminatör projesinin Terminator: Dark Fate olduğunu söylemişti. Bu isim resmi olarak yerini aldı. Filmin çıkış tarihi de kesinleşmiş oldu.

Film hakkında yapılan bir söyleşide şöyle demişti:
“Dark Fate diyoruz buna, Terminator: Dark Fate yani. Yani en azından çalışırken adlandırdığımız şey bu”
Anlaşılan bu isim yeterli geldi zira 1 ay sonra isim onayını verdiler. Bu onay ile birlikte filmin çıkış tarihi de netleşti. Terminator: Dark Fate filmini 1 Kasım 2019 günü izleyeceğiz. O hafta sinemalar oldukça yoğun olacak çünkü aynı gün Charlie’s Angels filmi de çıkıyor. İki efsaneden hangisi büyük ilgiyi kapacak merak konusu.

Terminator: Dark Fate Deadpool‘un yönetmeni Tim Miller‘ın ellerinde. Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton‘u eski rollerinde göreceğiz. Yeni oyuncular olarak Mackenzie Davis ve Natalia Reyes‘in yanına yeni Terminatör olarak Gabriel Luna da katılacak. James Cameron daha önceleri bu film ile kendisinin ilgilenmeyeceğini söylemişti. Ancak bunun Arnold Schwarzenegger bunu yalanlayarak kendisinin film ile oldukça içli dışlı olduğunu dile getirdi.

- Reklam -

Judgment Day‘in devamı niteliğinde olan Terminator: Dark Fate yeni bir üçlemenin ilk filmi olacak. 1 Kasım 2019 gününü heyecanla bekliyoruz!

- Reklam -

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Nerede son bulacak çok merak ediyorum. Seri film mantığını çözemedim. Hadi “4-5” bölüm çekersin anlarım da, bu kadar abartmanın anlamı ne ? Gerçi, James Cameron yapımcıymış, biraz yumuşadım :smiley:

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Terimantor 3’ğ hiç sevmemiştim. Ondan sonraki filmlerin de hiçbirini izlemedim. Ama bunun ikinci filmin devamı niteliğinde olması ve Linda Hamilton’ın Sarah Connor olarak dönüşü falan ilgimi çekti.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Aslında hikayesi çok güzel bir film ama ikinciden sonra batırdılar. Yine de bu film heyecanlandırmadı değil.

  4. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Terminatör 2 gönlümde o kadar güzel bir yer edinmişti ki serinin diğer çıkan filmlerini hiç yadırgamadan memnuniyetle izlemiştim. Çocukluğumuzun muhteşem yaratığı mı desem robotu mu desem T-1000
    image

    Öldürmeyen Allah öldürmüyor sözünün canlı örneği :heart:

  5. Avatar for Faust Faust dedi ki:

    Benim kuşağımdan olanlar için Arnold Schwarzenegger ile Linda Hamilton’ı Terminatör dünyasında yeniden bir arada görmek çok güzel olacak… Ve yaşlandığımızı (ya da yaşlanmakta olduğumuzu; ne fark edecekse artk) bir kez daha hissedeceğiz… :thinking:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

One-Punch Man 2. Sezon Fragman

One-Punch Man 2. Sezonundan Beklenen Fragman Geldi

dark tower sam strike

Amazon’un Kara Kule Dizisi Roland Deschain’ini Buldu