in

Terminator: Dark Fate’e Retro Fragman Geldi

Terminator: Dark Fate için, özellikle de ilk 2 filmin ruhunu yansıtan eğlenceli bir retro fragman geldi.

terminator 2 arnold schwarzenegger
- Reklam -
- Reklam -

Youtube mecerasını takip edenlerin, özellikle de geek içeriklere meraklı olan izleyicilerin çoğu Nerdist kanalından haberdardır. Kendileri bilgi içerikli bir kanal olmalarının yanı sıra ayrıca fragmanlar üzerinde yaptıkları oynamalara da izleyenlerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyorlar. İşte bu fragmanlardan bir tanesi de kısa süre içerisinde beyaz perdedeki yerini alacak Terminator: Dark Fate oldu.

Bildiğiniz gibi yeni Terminator filmi (ki bu serinin 6. filmi olacak), özellikle oyuncu kadrosu ve kamera arkasıyla beraber ilk iki filmin ruhunu yakalamayı amaçlıyor. James Cameron’un serinin haklarını tekrar eline alması ve başrollere de tanıdık iki ismi; Linda Hamilton ve Arnold Schwarzenegger’ı getirmesiyle filme olan heyecanımız arttı. Gelen fragmanlar da iyi bir iş çıkaracağını gösterir nitelikte. Yine de fazla umutlanmayıp film çıkana kadar tetikte kalmaya devam ediyoruz.

Terminator İçin Nostalji Zamanı

Pek tabii bu süreçte Nerdist kanalı da boş durmamış ve fragmanlardan birini retro hale getirmiş. Oldukça da başarılı bir iş çıkartmış. Her ne kadar sinema teknolojisinin gelişmesiyle efektler çok daha iyi bir hale gelse de bazen o eski tadı hiçbir yeni teknoloji veremiyor.

- Reklam -

Film için hazırlanmış retro fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -
YouTube video

Yönetmen koltuğuna Deadpool uyarlamasından tanıdığmız Tim Miller’ın oturduğu ve James Cameron’un yapımcılığını üstlendiği Terminator: Dark Fate filmi 1 Kasım 2019 tarihinde vizyonda olacak.


* Terminator: Dark Fate Yönetmeni Arnold Schwarzenegger’i Bilerek Gençleştirmedi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Belki de diğer olmamış filmlerin etkisiyle bunun da olmayacağına dair hisler besliyorum. Belki de sürekli olmamışları göre göre biraz da bıktık. Bu film düzeltse bari. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hapishane Kitap Yasakları

Hapishanelerdeki Keyfi Kitap Yasakları Eleştiriliyor

Başkomser Nevzat

Başkomser Nevzat Netflix Dizisi Oluyor