in

James Cameron “Terminator” Serisini Yeniden Başlatmak için Çalıştığını Açıkladı

“Terminator” serisini yeniden başlatılabilir. James Cameron, film serisinin yeni hikâyesi hakkında şimdiden bir fikri olduğunu açıkladı.

Terminator Serisi Yeniden Başlatılabilir
- Reklam -
- Reklam -

Terminator serisi bir yeniden başlatma ile geri dönüyor olabilir. James Cameron, seri için görüşmelerde bulunduğunu ve yeni hikâyenin ne olacağını zaten bildiğini dile getirdi.

James Cameron, Arnold Schwarzenegger’ın gelecekten gelen bir cyborg suikastçısını canlandırdığı ikonik 1984 filmi The Terminator ile son derece başarılı bir bilimkurgu aksiyon serisini başlattı. 1991 yapımı devam filmi The Judgment Day gişe rekorları kırdı ve izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Ne yazık ki serinin sonraki filmleri hem eleştirmenler hem de gişe gelirleri açısından azalan getiriler sundu. Şimdi ise hayranlar 2019’daki Terminatör: Kara Kader’den sonra Cameron ve Schwarzenegger’in klasik film serisinin bir sonraki adımını görüp görmeyeceklerini merak etmeye başladılar.

Nihayet, bizzat Cameron’dan gelen açıklamalar ile Terminator serisinin henüz tam olarak sonlandırılmadığı belli oldu. Jason Bateman, Sean Hayes ve Will Arnett ile birlikte şu anki gişe rekorları kıran Avatar: The Way of Water’ı tanıtmak için Smartless podcast’inde yer alan Cameron, Dark Fate sonrası bilimkurgu serisinin geleceği hakkında bir güncelleme verdi ve yeniden başlatma için görüşmeler yaptığını doğruladı.

- Reklam -

Terminator Serisi Yeniden Başlatılabilir: James Cameron konuştu

James Cameron Yeni Terminator Filminin Yapay Zekâ Üzerinden İlerlemesini İstiyor

Ödüllü yönetmen eğer bir gün seriyle ilgili başka bir film yapma şansı bulursa Terminatör’ü götüreceği yeni yönle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Avatar filmleri çevreyle ilgili. Burada yapay zekâ ile herhangi bir uğraşım yok. Ancak bir gün başka bir Terminator filmi çekseydim ve belki de seriyi yeniden başlatsaydım, ki bu tartışılıyor ama henüz kesin hiçbir şey yok, yeni filmde çıldırmış kötü robotlardan ziyade işin yapay zekâ tarafıyla ilgilenirdim.”

- Reklam -

James Cameron, Linda Hamilton ve Arnold Schwarzenegger’ı yıllar sonra bir araya getiren Dark Fate filmi için “bir hataydı” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü yapımcının kendi tahminine göre, filmin en büyük sorunu genç izleyicilerle bağ kuramamasıydı. Cameron, kendisine ikiliyi yıllar sonra yeniden bir araya getirmeleri gerektiği konusunda ısrarcı olan yönetmen Tim Miller ile kavga ettiğini de itiraf etti.

Terminator Serisi Yeniden Başlatılabilir: James Cameron konuştu

Yeniden başlatılacak bir serinin ilk üçlemede olduğu gibi tutacağını düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bence iyi olur. Dark Fate falan kötüydü.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Filmde hem yapay zeka var hem de zaman yolculuğu. Bu ikisini bilimsel ve felsefi açıdan bir araya getirebilseler çok güzel bir iş çıkabilir. Bence ana tema çok iyi aslında ama olmuyor işte nedense.

  3. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Filmde yol üzerinde şimşekler çakacak ve bir elektrik topu içerisinden çıplak bir adam çıkarak bölgede bulunan evsizlerin veya serserilerin kıyafetini mi çalacak.
    Bence seri zaten beyazperdeye yeteri kadar güzel yapım kazandırdı. Gerek var mı yok mu tartışılır.
    Tutan filmlerin yeniden çekimleri, efsane oyunları remake ve remastared yapmaları artık yaratıcılıkta kısırlaştıkları düşüncesini doğuruyor bende.

  4. Avatar for Buyifix Buyifix dedi ki:

    Du dut dud du duuut … … Dıdıdııııığ dı dı dıığ… Dıdıdııııığ dı dı dıııığ
    Al sana terminatör :sweat_smile:

  5. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Sözüm RE4’den dışarı :smirk:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022'nin En İyi 10 Animesi Belli Oldu

Japon İzleyiciler 2022’nin En İyi 10 Animesini Seçti

Alice in Borderland 2. Sezon Bölümleri Yayında

Alice in Borderland’in Uzun Süredir Beklenen 2. Sezon Bölümleri Netflix’te Yayında