in ,

Ünlü Slasher Korku Filmi “Dehşet Treni” 42 Yıl Sonra Geri Döndü: İşte “Terror Train 2” Fragmanı

Terror Train 2 fragmanı görücüye çıktı. 1980’de vizyona giren korku klasiği, ana filmin hikâyesini yeniden ele alıyor.

Terror Train 2 Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Terror Train 2 fragmanı paylaşıldı. Tubi Original yapımı, Tubi adlı dijital yayın servisi üzerinden izleyicilerle buluşacak.

İlk Terror Train filmi 1980 yılında vizyona girmiş ve slasher türü korku sinemasında önemli bir yer edinmişti. Ben Johnson, Jamile Lee Curtis ve Hart Bochner gibi isimleri bir araya getiren yapım; üniversite öğrencileri arasında yapılan bir şakanın, ölümcül bir hâl almasıyla başlıyor. Mezuniyetlerini hareket hâlindeki trende kostüm partisiyle kutlamak isteyen öğrenciler, burada kendilerini bir hayatta kalma mücadelesinin ortasında buluyor.

Orijinal filmin yeniden çevrimi olarak tanıtılan yapımın ilki geçen Cadılar Bayramı döneminde Philippe Gagnon imzasıyla izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yeni yapımın kadrosunda ise Roby Alomar, Marry Walsh ve Nadine Bhabha gibi isimler yer almıştı.

- Reklam -

Terror Train 2 Fragmanı Tubi

Tubi platformu, arayı fazla açmıyor ve Halloween’in ardından yeni yıl tatilini de es geçmemek için devam macerasını izleyicilere sunmaya hazırlanıyor.

“Cehennemden dönüş yolculuğu” olarak tanıtılan Terror Train 2, izleyicilerin karşısına yeni yıl kutlamalarının yapılacak 31 Aralık tarihinde çıkacak.

Terror Train 2 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeniden başlatılan serinin ilk bölümünde hayatta kalan Alana (Robyn Alomar), Terror Train 2 filminde bir kez daha başrol olacak. Yapım, yaşananlardan bir yıl sonra, yine trende geçen bir partiye katılma kararı alan Alana’nın başına gelenleri konu alıyor.

Fragmanda aynı dehşet treninin, bu defa yılbaşı için karakterlere dehşet saçacağını belirten Tubi, macerayı “yılbaşı gecesi kefaret yolculuğu” sözleriyle tanımlıyor.

- Reklam -

Tim Rozen, palyaço maskeli katil olarak Sihirbaz rolünde yapıma geri dönüyor. Ayrıca Nadine Bhabha Sadie karakterini yineliyor. Romy Weltman Pet’i, Tori Barban Merry’yi ve Matthew Villeneuve ise JP’yi oynuyor. Dakota Jamal Wellman bir kez daha tehlikeli partiyi organize etmekten sorumlu olan The Prez rolünde.

Terror Train 2

Ian Carpenter (Slasher) ve Aaron Martin (Being Erica) ikilisi senarist koltuğunu paylaşırken Graham Ludlow ve Kaleigh Kavanagh, Terror Train 2 için yapımcılığı üstleniyor. Brook Peter ve Shari Segal da yürütücü yapımcı koltuğunda.

Filmin çekimleri, ilk yapımda olduğu gibi Kanada, Quebec, Montreal’de gerçekleştirildi.

Terror Train 2 filmi Aralık 2022 tarihinde yayında olacak.

Dehşet Treni 2 için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, içeriklerimizden daha sık haberdar olmak için bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amerikan İç Savaşı - İlkin Başar Özal

Yazar ve Tarihçi İlkin Başar Özal’ın Kaleminden Amerika’nın Dehşet Dolu Tarihi: “Amerikan İç Savaşı”

Yeni Eternals filmi

Oscar Ödüllü Yönetmen Chloé Zhao’nun Marvel Filmi “Eternals”ın Devam Macerasında Hazırlıklar Başladı