in

Testere Serisinin 10. Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu: Saw Yola Devam Ediyor

Testere 10 filminde vizyon tarihi belli oldu. Popüler korku serisi Saw, yeni adımıyla sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Testere 10 Vizyon Tarihi Açıklandı: Saw Dönüyor
- Reklam -

Testere 10 filmi için vizyon tarihi açıklandı. Korku hayranları, yeni Saw yapımını gelecek Cadılar Bayramı döneminde izleyebilecek.

Gelişimi için pek çok söylentiden sonra Testere 10 resmen onaylandı ve dümene ise önceki iki filmi yöneten Kevin Greutert geçti. Gişede başarılı olan Testere: Jigsaw Efsanesi filmiyle yeniden beyaz perdeye dönen seri, başrolünde Chris Rock’ın olduğu ve yıldızın bir hikâyesinin fikrine dayanan spin-off’la devam etti. Spiral: From The Book of Saw adıyla geçen yıl beyaz perdeye gelen yapım hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden gelen karışık eleştirilere rağmen, mütevazı bir gişe başarısı elde etti ve 20 milyon dolarlık üretim bütçesine karşı 40 milyon doların üzerinde gişe hasılat elde etti.

Spiral’in başarısından önce bile Twisted Pictures bünyesinde bir Testere 10 filminin geliştirilmekte olduğu belirtiliyordu. Hem Jigsaw hem de Spiral’in senaryolarını yazan Josh Stolberg, devam filminin geçen yılki gelişiminin perde arkası olaylarından bahsederek yeni film hakkında birkaç küçük ipucu verdi. Senaristin son yazdıklarından yaklaşık beş ay sonra, sonunda Testere 10 hakkında sevindirici gelişmeler paylaşıldı.

- Reklam -

Testere 10 Filmi 27 Ekim 2023’te Çıkacak: Tobin Bell Geri Dönebilir

Testere 10 Vizyon Tarihi Saw Jigsaw

Collider’in haberine göre Lionsgate ve Twisted Pictures, Testere 10 filmi için çalışmaların başladığını resmi olarak duyuruldu. Serinin altıncı ve yedinci filmlerini yöneten Kevin Greutert, Josh Stolberg’ün senaryosunu yazdığı yeni devam filmini yönetmek için dümene geri dönüyor. Lionsgate ayrıca Testere 10’u gelecek yılki Cadılar Bayramı sezonuna yetişmesi adına, 27 Ekim 2023 tarihinde vizyona sokacağını duyurdu.

- Reklam -

Yapımcılar Mark Burg ve Oren Koules vizyon tarihi ve yönetmen duyurusuna ek olarak, devam filminin “hayranların istediklerini” içereceğini ve hem seri hayranları hem de türü sevenler için bir yapım planlamak adına yaratıcı ekiple birlikte çalıştıklarını söyledi. İkilinin açıklamaları, Stolberg’ün geçen aralık ayında Tobin Bell’in Jigsaw’ının geri dönme ihtimali için söylediklerine büyük ölçüde uyumlu görünüyor. Ancak 80 yaşındaki oyuncunun karakteri bir kez daha canlandırmak için geri dönüp dönmeyeceğini zaman gösterecek.

Devam filminden beklentileriniz neler? Önceki filmi sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı ve yeni filmle ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ezra Miller Özür Diledi

Ezra Miller Af Diledi: “Üzdüğüm Herkesten Özür Dilerim”

Johnny Depp Mads Mikkelsen Grindelwald

Mads Mikkelsen: “Johnny Depp, Fantastik Canavarlar’a Geri Dönebilir”