in

Thanos, The Eternals ile Sinema Perdesine Geri Gelebilir

Thanos, The Eternals filminde bir kez daha karşımıza çıkabilir. Avengers: Endgame ile hikâyesi sonlanan Deli Titan hakkında karakterin yaratıcısı konuştu.

thanos the eternals
- Reklam -

Thanos, Marvel Comics’in en eski karakterlerinden bir tanesi. 70’li yıllardan bu yana çeşitli çizgi roman serilerinin bir parçası haline gelmiş olan Deli Titan, film dünyasına adım atan Marvel’ın uzun uğraşları sonucunda Sinematik Evren’e dahil edilmişti. Geçen sene vizyona giren Avengers: Endgame’de Thanos, Iron Man tarafından toza dönüştürülse de, hayranlar hikâyesinin sonunun böyle gelmeyeceğini düşünüyorlardı. Thanos’un yaratıcısı Jim Starlin, hayranlara bu konuda katıldığını belirterek The Eternals filminde karakterin gençliğinin görülebileceğini öne sürdü.

Jim Starlin 70’li yıllardan beri hem Marvel, hem de DC Comics için sayısız yapımda yer aldı. Çokça tanınan Thanos, Gamora ve Drax gibi karakterlerin yaratıcısı olan Starlin, hayranların ortaya attığı bir teoriyi epey mantıklı bulduğunu açıkladı.

Comicbook ile konuşan Starlin, Marvel’ın Thanos’u daha uzun yıllar boyunca kullanacağını ve hatta onun The Eternals’ta görüleceğini belirtti. Bunun sebebi olarak ilk önce Thanos’un Marvel’a epey para kazandırdığını ve firmanın karakterin peşini bırakmayacağını gösterse de sonradan teorilerden birine olumlu baktığı anlaşıldı.

- Reklam -

thanos the eternals

Thanos Marvel Sinematik Evreni’nde Nasıl Yer Alabilir?

Jim’in arkasında durduğu teoriye göre genç bir Thanos’un The Eternals’ta görüleceği gerçeğinin altında, babasının Sonsuzlar’dan birisi olması yatıyor. Babası A’lars, uzunca ömrü boyunca kazandığı bilgelikten dolayı aynı zamanda Mentor yani akıl hocası ismiyle de anılmakta. Thanos’un doğduğu gezegen olan Titan’da dünyaya gelen A’lars için Avengers: Infinity War veya Endgame’de kullanılması adına yapıldığı tahmin edilen birkaç konsept çizim bulunmakta.

İşin güzel tarafı ise yıllardır kendinden konuşturan bu konsept çizimler aynı zamanda A’lars’ın yanındaki genç Thanos’u ve diğer kardeşlerini de barındırıyor. Bu çizimlerin muhtemelen The Eternals için kullanılacak olması, hayranları en çok heyecanlandıran olaylar arasında.

the eternals kadro

- Reklam -

Thanos’un filmde bulunacağı henüz onaylanmamış olsa da geçen seneki Comic Con’da The Eternals kadrosunun büyük bir kısmı açıklanmıştı. Thena karakteri Angelina Jolie, Kingo karakteri Kumail Nanjiani, Ajax karakteri Salma Hayek ve Ikaris karakteri Richard Madden tarafından canlandırılırken, Black Knight karakterini Game of Thrones’ta Jon Snow’a hayat vermiş Kit Harrington oynayacak.

Hayranlar da Marvel’ın Thanos’u geri getireceği en uygun yapımın The Eternals olacağını düşünüyor. Film her ne kadar Endgame ve Infinity War’dan sonrasını anlatacak olsa da Sonsuzlar yüzlerce yıldır evrende olduklarından dolayı uzunca bir köken hikâyesi görülebileceği söyleniyor. The Eternals filminin vizyona gireceği tarih olarak şimdilik 21 Şubat 2021 gösterilmekte.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Thanos’un MCU’daki macerası devam etmeli mi? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Venom 2 Filminin Tam Adı “Venom: Let There Be Carnage” Oldu

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bronz Çağı Dövüş Tekniği

Bronz Çağı Zamanında Kullanılan Kılıç Teknikleri Ortaya Çıktı

antarktika deniz buzları mikroplastik

Antarktika Deniz Buzlarında İlk Kez Mikroplastik Görüldü