in ,

The Adam Project’in Çıkmadan Önceki Son Fragmanı Yayınlandı

The Adam Project filminden yeni fragman geldi. Netflix’in Ryan Reynolds’lı bilimkurgu aksiyon filmi kısa süre içerisinde yayınlanacak.

The Adam Project fragman netflix ryan reynolds
- Reklam -
- Reklam -

Ryan Reynolds’lı The Adam Project filmi için son fragman paylaşıldı. Başrolünde Reynolds’la birlikte Jennifer Garner, Zoe Saldana ve Mark Ruffalo gibi isimlerin yer aldığı bilimkurgu aksiyon filmi, Netflix üzerinden yayınlanacak.

Daha çok yaptığı orijinal dizilerle adından söz ettiren Netflix, özellikle son yıllarda filmlere de önemli bütçeler ayırmaya başladı. Ryan Reynolds da, dijital yayın devinin farklı projelerinde rol alan önemli isimler arasında yer alıyor. 2019’daki 6 Underground ile başlayan iş birlikleri, Dwayne Johson ve Gal Gadot’lu Red Notice filmi ile devam etti. Hatta öyle ki, yıldız üçlünün yer aldığı Red Notice, platformun en çok izlenen filmi konumuna da erişti.

Ancak bu filmler Ryan Reynolds ve Netflix arasındaki son çalışma olmayacak. Geçen yıl vizyona giren ve olumlu eleştiriler alan Free Guy filmi için bir araya gelen Reynolds ve yönetmen Shawn Levy, The Adam Project adlı zamanda yolculuk filminde de birlikte çalışma kararı aldılar. 2020 yılında atılan imzalar sonrası filmin tüm süreci tamamlandı ve nihayet izlenmeye hazır hale geldi.

- Reklam -

Geçen ay yayınlanan teaser fragman sonrası filmin resmi ve son fragmanı da paylaşıldı. Reynolds’ın Marvel Sinematik Evreni’ne de gönderme yaptığı yeni görüntüleri hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Adam Project Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

Zamanda yolculuk eden bir pilot, kendi genç hâli ve o zamanlar hâlâ hayatta olan babasıyla iş birliği yaparak geçmişiyle hesaplaşmanın ve geleceği kurtarmanın peşinde.

- Reklam -

The Adam Project filmi için gelen ilk eleştiriler genellikle olumu yönde. Bu da filmin Red Notice kadar iyi bir izlenme oranına sahip olabileceğini gösteriyor. Hatta filmde yer alan diğer ünlü yüzler sayesinde, yayıncının 2022’deki en büyük yapımlarının başında gelmesini de sağlayabilecek düzeyde gözüküyor.

The Adam Project, 11 Mart 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Adam Project’in yeni yayınlanan fragmanını sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

euphoria izlenmeler game of thrones 2

Euphoria, Game of Thrones’tan Sonra HBO’nun En Çok İzlenen Dizisi Oldu

The Blacklist 10. Sezon onayı

NBC’nin Suç Dizisi “The Blacklist” 10. Sezon Onayını Aldı