in ,

The Addams Family 2’dan İlk Fragman ve Karakter Posterleri

The Addams Family 2 fragmanı ve karakter posterleri yayınlandı. Addams Ailesi yeni animasyon filmi ile beyaz perdeye geri dönüyor.

The Addams Family 2 fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Addams Family 2 fragmanı yayınlandı. Ünlü Addams Ailesi’nin devam macerası, animasyon olarak geliyor. Pop kültürünün ikonik ailesi, Oscar Isaac, Charlize Theron ve Chloe Grace Moretz gibi oyuncuların seslendirmesi ile izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

2019’da Conrad Vernon ve Greg Tiernan ikilisinin yönetmenliği ile yayınlanan animasyon filmi, 24 milyon dolarlık bütçesine rağmen dünya çapında 200 milyon dolardan fazla gişe hasılatı yapmayı başarmıştı. Ses getiren performans sonrası yeni yapımın da onayı çok geçmeden alındı.

İlk defa 1991 tarihinde izleyici ile buluşan Addams Ailesi, sonrasında 1993 ve 1998’de gelen yapımlarla üçlemeye tamamlanmıştı. Sevilen karakterlerin kökeni ise 1964 yılında yayınlanan televizyon dizisine kadar dayanıyor. Seri, yıllar içinde eğlence dünyasının önemli aktörlerinden birisi oldu.

- Reklam -

The Addams Family 2 poster

Son yıllarda ise The Addams Family popülerliğini yeniden zirveye taşıyor. 2019 yılında, seslendirme kadrosunda Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll ve Bette Midler gibi isimlerin yer aldığı 3D animasyon yapımı beyaz perdeye gelmişti. Bu yapım, 1991 tarihli Addams Ailesi’nin çizgi dünyadaki yeniden çekimiydi.

Şimdi ise The Addams Family 2 için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Yeni animasyondan fragman ve karakter posterleri paylaşıldı.

The Addams Family 2 Fragmanı | İZLE

Addams Ailesi’ni geri getiren filmden ilk fragman yayınlandı.

2 dakika 37 saniyelik tanıtım videosu, özlenen karakterleri geri getiriyor.

YouTube video

 

Devam filminin yapımcılığını Kevin Miserocchi, Jonathan Glickman, Cassidy Lange, Aaron L. Gilbert ve Jason Cloth üstleniyor. Detective Pikachu filminin senaryosunu yazan ikili Dan Hernandez ve Benji Samit ise bu defa Addams Ailesi için masa başına geçti.

- Reklam -

Yeni filmde ünlü aileyi “korkunç” bir tatile çıktıkları macerada izleme fırsatı bulacağız.

Oscar Isaac Gomez Addams’ı, Charlize Theron Marticia Addams’ı, Chloe Grace Moretz Wednesday Addams’ı, Bette Midler büyükanneyi, Nick Kroll Fester Amca’yı, Snoop Dogg ise Kuzen It’i seslendirecek.

The Addams Family 2 afiş

The Addams Family 2 vizyon tarihi ise yurt dışında 1 Ekim 2021 olarak açıklanmışken Türkiye’de 15 Ekim 2021 şeklinde duyuruldu.

Öte yandan Netflix cephesinden de Tim Burton imzalı, Wednesday Addams’a odaklanan 8 bölümlük yeni bir dizinin yolda olduğunu hatırlatalım.

Siz yeni filmden ilk görüntüleri nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: SyFy

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taş Kentin Kroniği İsmail Kadare

Taş Kentin Kroniği: Bir Kentin Değişen Renkleri

rus yayıncılar kağıt krizi

Rusya’daki Kâğıt Krizi Yayınevlerini Olumsuz Etkiliyor: Zamlar Kapıda