in

The Batman 2 Kesinleşti: Robert Pattinson Maceraya Geri Dönüyor

The Batman 2 resmi olarak duyuruldu. Warner Bros., Robert Pattinson’lı DC kahramanının geri döneceğini onayladı.

The Batman 2 filmi geliyor
- Reklam -
- Reklam -

The Batman 2 duyuruldu. Warner Bros., Matt Reeves tarafından yönetilen ve başrolünde Robert Pattinson’ın yer aldığı DC filminin devam edeceğini açıkladı.

İlk duyurusu 2019 yılında yapılan ve Koronavirüs pandemisi nedeniyle birkaç defa ertelenen The Batman, nihayet Mart 2022’de vizyona girdi. Sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde 134 milyon dolar ile 2022’nin şimdiye kadarki en büyük gişe rekoruna sahip oldu. Dünya çapında ise bugüne kadar 758 milyon dolar kazandı. Eleştirmenler arasında karışık eleştiriler alsa da, Batman hayranların arasında olumlu karşılandı ve birçok kişi Reeves’in Gotham City’yi cesurca ele almasını ve Robert Pattison’ın daha karanlık bir Bruce Wayne tasvirini canlandırmasını övdü.

The Batman gösterime girmeden önce bile, potansiyel devam filmleri hakkında birçok haber çıktı. Hem Matt Reeves hem de Robert Pattinson bir devam filmi yapma konusundaki ilgilerini paylaştılar. Pattison, Bruce’un sonraki filmlerde keşfetmesi gereken farklı özelliklerinin olduğunu da doğruladı. İzleyenlerin hatırlayacağı üzere The Batman, Barry Keoghan’ı kötü şöhretli Joker olarak tanıtarak bir devam filminin yolunu açıyor gibiydi. Fakat Warner Bros. bir devam filmi konusunda şimdiye kadar sessiz kaldı.

- Reklam -

The Batman 2 Konusu ve Ne Zaman Çıkacağı Bilinmiyor

the batman 2

Stüdyo sonunda bu sessizliğini kısa süre önce gerçekleşen CinemaCon etkinliğinde bozdu ve The Batman 2 filminin geleceğini resmi olarak duyurdu. Matt Reeves yönetmenliğe geri dönerken Robert Pattinson da bir kez daha Kara Şövalye rolünü canlandıracak. Etkinlik sırasında konuşan filmin yönetmeni, bu dünyaya geri dönmekten heyecan duyduğunu, ancak gelecekteki bir CinemaCon’da bundan daha fazlasını yapacağını söyledi. Elbette karar çok yeni olduğu için maceraya geri dönecek olan diğer oyuncular veya çıkış tarihi gibi daha fazla ayrıntı verilmedi

- Reklam -

The Batman’in gişedeki performansı ile devam filmi onayı zaten beklenen bir şey olsa da, böyle kısa bir süre içinde duyurulması hayranlar tarafından da mutlulukla karşılandı. The Batman 2 dışında aynı evrende geçen ve HBO Max için hazırlanan iki dizi bulunuyor. Bunlardan ilkinin başrolünde Colin Farrell’in bir The Penguin dizisi. Diğeri ise suça bulanmış şehrin derinliklerine inecek ve Gotham Polis Departmanı’na odaklanacak.

The Batman 2 onayı hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? İlk filmi sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    The Batman 2 Sıvama olabilir devam filminin ismi.

  2. Avatar for Kaan_Usengul Kaan_Usengul dedi ki:

    İlk film için çok iyi düşüncelerim olmasa da genel olarak kötü bi’ film değildi bence. İkinci film Sıvama değilde ilk filme göre daha oturmuş, daha heyecanlı ve daha iyi bi’ film izleyeceğiz bence.

  3. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    İlk filmin tadına doyamamış biri olarak sonraki filmleri merakla bekliyorum. Tek isteğim daha önceden sinemada işlenmemiş düşmanların işlenmesi.

  4. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Umarım öyle olur. Hiç gadget kullanmayan bir Batman’e aşina değiliz. İnsan Nolan üçlemesinden sonra ister istemez teknolojik bir şeyler görmek istiyor. Ayrıca belki çok beğenilmiş olabilir ama ben filmin tamamının karanlığına gömülmesini de çok cezbedici bulmamıştım.
    Aslında “DC artık efsane bir film yapmak istiyorsa projeyi Marvel studiolarına teslim etsin” demek istiyorum ama fanboy gibi gözükürüm diye çekiniyorum. :slight_smile:

  5. Avatar for Kaan_Usengul Kaan_Usengul dedi ki:

    Nolan’ın Batman’i benim için çok farklı yerde olsa da bu filmin en sevdiğim yanı Nolan’ın filmlerinden uzak, kendi özgünlüğünü yaratmış olmasıydı. Ä°kinci film sizi de şaşırtacak bence :grin:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Safari Öyküleri aylık öykü seçkisi

Aylık Öykü Seçkisi’nin 149. Sayısı Yayında: “Safari Öyküleri”

Barbie Filmi İlk Bakış Görseli Margot Robbie

Margot Robbie’li Barbie Filminden İlk Bakış Görseli Yayınlandı