in

Batman’de Penguin ve Pennyworth Rolleri Netleşiyor

Robert Pattinson’lı The Batman filminde, Alfred ve Penguin karakterlerini canlandıracak oyuncularla ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

andy serkis colin farrell
- Reklam -
- Reklam -

The Batman filminin kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor. Son olarak Catwoman rolüyle Zoe Kravitz, The Riddler (Bilmececi) rolüyle Paul Dano ve Komiser Gordon rolüyle Jeffrey Wright’ın beklenen filmde oynayacağı kesinleşmişti.

Yeni gelen haberler de The Batman’in sadık uşağı Alfred Pennyworth’u ve en önemli düşmanlarından Penguin’i oynayacak isimleri bulmuş olabileceğini gösteriyor.

Andy Serkis ve Colin Farrell, The Batman Kadrosuna Katılıyor

The Wrap’in ulaştığı kaynaklara göre Bruce Wayne’i ailesinin ölümünden sonra yetiştiren ve büyüten sadık yardımcısı Alfred rolünü Andy Serkis üstlenecek. Yüzüklerin Efendisi’nde Gollum ve Maymunlar Cehennemi’nde Caesar rolüyle tanınan Serkis, son olarak Tom Hardy’li Venom 2 filminin yönetmenlik koltuğuna oturan kişi olarak açıklanmıştı.

- Reklam -

The Batman’de oynayacağı söylenen diğer bir isim de Colin Farrell oldu. Deadline’ın verdiği bilgilere göre Warner Bros. ve oyuncu arasında, filmde Penguin karakterini oynaması için anlaşma sağlanmış durumda. Söylentiler doğru çıktığı takdirde Farrell beyaz perdede ikinci defa bir süper kahraman yapımında oynamış olacak. Kendisi daha önce Daredevil filminde Bullseye rolünü üstlenmişti.

- Reklam -

Bununla birlikte hayranlar Penguin karakterini ekranda üçüncü defa görme şansına erişecekler. Karakteri daha önce Batman Returns filminde Danny DeVito canlandırmıştı. Ondan önce de 1966 yapımı televizyon dizisinde Burgess Meredith bu role bürünmüştü. Karakterin daha genç bir versiyonu da FOX’un Batman dizisi Gotham’da Robin Lord Taylor tarafından canlandırılmıştı.

The Batman’in çekimleri önümüzdeki yılın başlarında başlayacak. Film, 25 Haziran 2021 tarihinde beyaz perdede olacak.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Andy Serkis çok iyi bir seçim. Alfred rolünün hakkını verir mutlaka. Colin Farrell’den şüphelerim var, keza rol biraz sıkıntılı Penguen için biraz kısa boylu olması lazım diye düşünüyorum ben. Tam tersi olsaymış çok iyi olurmuş, Serkis müthiş Penguen olurdu bence. Farrell da Alfred.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA deney iss

Uzayda Bulunmak Yaşlanmayı Hızlandırıyor

Reservation Dogs

Waititi’nin Yeni Projesi Reservation Dogs Oldu