in

The Batman Filmi Arkham Asylum Sahneleriyle Geliyor

Başrolünde Robert Pattinson’ı göreceğimiz The Batman filminde, Arkham Asylum sahneleri önemli bir yer tutacak.

The Batman
- Reklam -
- Reklam -

Yönetmen Matt Reeves, çekeceği yeni The Batman filminde hayranları yeniden Arkham Asylum’a götürecek. Söz konusu tımarhaneyi eski birkaç Batman uyarlamasında, video oyunlarında, Fox’un Gotham dizisinde Kara Şövalye üçlemesinde de görmüştük.

Variety’nin haberine göre, yeni film için başta yapımın tamamının Arkham Asylum’da geçeceği bir konsept düşünülmüş. Fakat sonradan akıl hastanesinin yalnızca birkaç sahnede seyircinin karşısına çıkmasına karar verilmiş. Tamamının Arkham’da geçtiği bir filmde daha önceden gördüğümüz kötü karakterleri görme ihtimalimiz de mevcuttu. Yine de alınan son kararla birlikte, Arkham’daki bazı kötüleri kapanış jeneriği sonrasında görebileceğimiz de söyleniyor.

The Batman Filmi The Long Halloween Çizgi Romanından Esinlenebilir

Yeni filmin karanlık suç hikâyelerini işleyerek gizem türüne yakın olacağına dair söylentiler dolaşsa da senaryoya dair kesin bilgiler paylaşılmış değil. Ayrıca hikâyenin, Batman’in meşhur hikâyeleri arasında olan The Long Halloween’den de faydalanabileceği belirtiliyor.

- Reklam -

the batman yeni detay

Yeni filmde Ben Affleck yerine Twilight ve Harry Pottter serileriyle öne çıkan Robert Pattinson’ı göreceğiz. Ancak elbette Pattinson’ın role tercih edilmesinde, oyuncunun son yıllardaki yükselen oyunculuk kariyerinin de etkisi büyük. The Lighthouse, Waiting for the Barbarians ve The King; Pattinson’ın son dönemlerde konuşulan yapımları arasında. Ayrıca kendisini önümüzdeki yıl Christopher Nolan’lı Tenet filminin de başrolünde göreceğiz.

The Batman’de karşımıza çıkacak tanıdık karakterler arasında şimdilik The Riddler, The Penguin, Catwoman ve Komiser Gordan var. Bu isimleri sırasıyla Paul Dano, Colin Farrell, Zoe Kravitz ve Jefrey Wright canlandıracak. Film kadrosunda en son belli olan aktör ise Carmine Falcone karakterini oynamak üzere role getirilen John Turturro oldu.

- Reklam -

Senaryo nasıl olursa olsun yeni The Batman filmi şimdiden süper kahramanımızı canlandıracak oyuncuyla gündemde. Buna bir de filmde ziyaret edeceğimiz mekanlar ve karşılaşacağımız kötüler de eklenince heyecanlanmamak mümkün değil.

Batman: The Long Halloween
Batman: The Long Halloween çizgi romanında tasvir edilen Batman.

Tüm bunlar için Haziran 2021’e kadar beklememiz gerekecek. Vizyon tarihine kadar film heyecanını paylaşmak için Kayıp Rıhtım Forum’da düşüncelerinizi yazabilirsiniz!


* Batman Okuma Rehberi

H.P. Lovecraft Uyarlaması Color Out of Space Sonrası Yeni Yapımlar Yolda

Kaynak: ScreenRant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Karanlık bir Batman bekliyorum ben. Dedektif yönü daha ağır basan, beyaz gözü olan maskeli bir Batman. Ve sanırım sonunda bu Batman’e kavuşacağız.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

17 yy gizemli tablosu

17. Yüzyıldan Kalan Gizemli Tablonun Sırrı Açığa Çıktı

Lost Ember

Lost Ember: Hangi Hayvan Olsam?