in

The Batman Filminde Catwoman Adayları Açıklandı

Robert Pattinson’lı The Batman filminde, Catwoman karakterini canlandırmaya aday olan isimler belli oldu.

Tessa Thompson The Batman
Tessa Thompson
- Reklam -
- Reklam -

Robert Pattinson’ın başrolünde oynayacağı ve Matt Reeves tarafından yazılıp yönetilen The Batman filmi için Catwoman rolünü canlandıracak oyuncu adayları belli oldu. Adaylar arasında farklı ve bilindik bazı isimler göze çarpıyor.

Çıkışı için uzun süredir beklenen ama ancak bu senenin ortalarına doğru elle tutulur haberler almaya başladığımız The Batman’de başrol belli olmuştu. Geçtiğimiz günlerde de film Komiser Gordon’ını bulduğunu iddia etmişti. Jeffrey Wright haberi birçok kişiyi mutlu etti. Yeni bilgiler ise Catwoman karakteri hakkında.

Catwoman Rolü İçin Düşünülen 5 Aday Var

Geeks WorlWide sitesinin yaptığı özel habere göre rol için 5 aday konuşuluyor.

- Reklam -

Bunlardan ilki Marvel Sinematik Evreni’nde Valkyrie karakteriyle tanıdığımız Tessa Thompson. Kendisini Westworld dizisinde de izlemiştik. Eğer rolleri kesinleşirse Westworld’de birlikte oynadıkları Jeffrey Wright’le aynı filmde yer almış olacaklar.

Yine Marvel Sinematik Evreni’nin bir başka filmi Black Panther’de gördüğümüz Oscar Ödüllü Lupita Nyong’o da rol için düşünülen isimler arasında. Kendisi 2014 yılında oynadığı 12 Years a Slave filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscarı’nı kazanmıştı.

Yeni nesil X-Men filmlerinde Storm’u canlandıran Alexandra Shipp de Catwoman rolü için düşünülen isimlerden.

Netflix dizisi Dear White People ile adını duyuran Logan Browning ve son olarak yine Netflix yapımı Dark Crystal: Age of Resistance animasyon dizisinde seslendirme yapan Gugu Mbatha-Raw da rol için adı geçen isimler arasında.

- Reklam -

Tabii belirtmemiz gerekir ki bu isimlerle görüşülüp görüşülmediğiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşan sitede yok. Sadece bununla ilgili bir duyum aldıklarını biliyoruz. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde rolün kesin sahibini öğreniriz.

The Batman, herhangi bir aksilik veya öteleme olmazsa 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda olacak.


* ABD Sinemalarında Joker Maskeleri Yasaklandı

* Batman Filmi Komiser Gordon’ını Bulmuş Olabilir

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Neden siyahi ? Ya zorla insanı ırkçı yapıyolar. Komiser Gordon, Catwoman, İris, Wally West…neden siyahi abi, biri açıklasın bana. Bir ara Batman ve Süperman’in de siyahi olması tartışıldı. Böyle saçmalık görmedim ben. Orijin bir karakteri neden değiştirirler anlamıyorum. Zaten, siyahi karakterler var hali hazırda; John Stewart, Cyborg…

  2. Avatar for Exile Exile dedi ki:

    Geçenlerde Two Face’inde siyahi olacağına dair bir haber vardı. Filmin ismi de “Batman Afrika’da” olsun bari.

  3. Avatar for Legend1905 Legend1905 dedi ki:

    Dc kafayı yemiş ya. Irkçı değiliz ama bizi zorla ırkçı yapacaklar. Catwoman için en büyük aday
    Vanessa Kirby ve Sofia Boutella ve Stephanie Nguyen.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çernobil

Çernobil Santrali’nin Ölümcül Odası Ziyarete Açılıyor

Joker

Joker’a John Wick Kıyası Tepki Çekti