in

The Batman Filminin Çekimleri Başladı

Robert Pattinson’lı The Batman filminin çekimleri yönetmen Matt Reeves’ın duyurusuyla resmi olarak başladı.

robert pattinson the batman
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros. ve DC’nin birlikte hazırladığı ve Robert Pattinson’ın başrolünde oynadığı The Batman filminin çekimleri, yönetmen Matt Reeves tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım sonrasında resmi olarak başlamış durumda.

Yıllardır solo olarak gelmesi beklenen The Batman filmi için nihayet çekimler başlamış durumda. Önce Ben Affleck tasarlanan ardından projeden çekilmesiyle birlikte görevi Matt Reeves’e teslim ettiği yapım, Robert Pattinson’ın Batman olarak izlememizi sağlayacak.

Son birkaç aydır filmin yönetmeni ve seanristi konumunda bulunan Matt Reeves, sosyal medya hesapları üzerinden heyecan verici şekilde oyuncu paylaşımları yapıyor. Filmin konusu hakkında pek bir bilgimiz olmasa da, Zoë Kravtiz’in Catwoman’ı, Paul Dano’nun Riddler’ı, Andy Serkis’in Alfred’i canlandıracağı bilgisi gibi birçok oyuncu bilgisi edindik. Bu nedenle geçtiğimiz haftalarda prodüksiyon çalışmaları sırasında gelen Colin Farrell’lı The Penguin set fotoğrafı da hayranları oldukça heyecanlandırmıştı.

- Reklam -
Robert Pattinson
Robert Pattinson

Nihayet filmin yönetmeni Matt Reeves da Twitter adresi üzerinden The Batman çekimlerinin başladığını resmi olarak doğruladı. Çekimler İngiltere’nin Londra şehrinde gerçekleşiyor ve Reeves basit bir fotoğrafla bu duyuruyu paylaştı.

Hemen aşağıdan söz konusu Tweet’e göz atabilirsiniz:

The Batman Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yayınlanan fotoğrafla birlikte filmin adının şimdilik The Batman olarak geçeceği de doğrulanmış oldu. Aynı zamanda logosu konusunda da bir fikir veriyor olabilir. Elbette yönetmen bu paylaşımı bilinçli bir şekilde yaptığı için daha sonradan farklı bir adla duyurulması da yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

- Reklam -

Reeves’ın yaptığı bu paylaşımla birlikte önceki set fotoğraflarının ikinci ekip tarafından çekilen bir sahne olduğu anlaşılıyor. Ne yazık ki bununla ilgili herhangi bir resmi açıklama ve detay henüz bulunmuyor ancak ilerleyen zamanlarda daha net bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.

The Batman

Örneğin James Gunn, The Suicide Squad çekimleri başlamadan önce kadrodaki tüm listeyi tek seferde açıklamıştı. Ancak Reeves bunu daha sadece bir şekilde yaptı. Ana kadroyu zaten daha önceden duyurduğu için farklı bir yaklaşım sergilemesi de oldukça anlaşılabilir bir durum.

Merakla beklenen kara şövalye macerası The Batman, 25 Haziran 2021 tarihinde beyaz perdede olacak.

Sizler yeni film konusunda heyecanlı mısınız? Filmin konusu hakkında teorileriniz neler?

Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Batman Filminde Yeni Kostümün Renkleri Belli Oldu

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Başta çok beğenmemiştim ama Lighthouse filminden sonra Pattinson’dan büyük bir performans göstereceğine dair umut doğdu içimde. Bu kadar yetenekli olduğunu düşünememiştim doğrusu. Bu rolün üstesinden geleceğini düşünüyorum artık. Keşke filmde Joker de olsaymış. :+1:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune Film Logo

Dune Filminin Logosu Görücüye Çıktı

Emrah Safa Gürkan Bunu Herkes Bilir

Emrah Safa Gürkan’ın Yeni Kitabı “Bunu Herkes Bilir” Çıktı