in

The Batman Filminin Earth-2 Evreninde Geçeceği Duyuruldu

Matt Reeves’in yönettiği ve Robert Pattinson’ın başrolde yer aldığı The Batman, Earth-2 evreninde geçecek.

The Batman Duygusal Olacak
- Reklam -
- Reklam -

The Batman filmi Earth-2 evreninde geçecek. Yeni bir rapor, Matt Reeves’in yönettiği ve Robert Pattinson’ın başrolünde oynadığı DC Genişletilmiş Evreni macerasının uzun süredir merak edilen karmaşasını da böylece belli etmiş oldu.

The Batman filmi için çalışmalar devam ediyor. Çekimleri geçen ayın ortalarına doğru tamamlanan yapım şu an post-prodüksiyon aşamasına geçmiş durumda. Ben Affleck sonrası yeni Kara Şövalye olarak karşımıza çıkacak Robert Pattinson, filmin başrolünde yer alıyor. Macera Pattinson’a Penguin rolünde Colin Farrell, Catwoman rolünde Zoë Kravitz, Riddler rolünde Paul Dano, Komiser Gordon rolünde Jeffrey Wright , Carmine Falcone rolünde John Turturro ve Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis eşlik ediyor. Yıldız geçidi yapım gelecek yıl vizyonda olacak.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Warner Bros., süper kahraman maceralarını çoklu evrene aktarıyor. Bunun yeni adımı da The Batman ile geliyor. Beklenen yapım, DC Genişletilmiş Evreni’nin Earth-2’sinde yer alacak. Haberde The Batman’e ek olarak DC’nin aynı evreni paylaşacak farklı filmleri ve dizileri de şimdiden planladığı iddia ediliyor.

- Reklam -

The Batman Yönetmeni Tarafından Hazırlanan Gotham Odaklı Dizinin de Earth-2’da Geçmesi Bekleniyor

the batman robert pattinson

Ben Affleck DC Sinematik Evreni’nden ayrılalı uzun bir zaman oldu. Ancak geçen ay yayınlanan Zack Snyder’s Justice League filmini ile rolüne bir kez daha dönüş yaptı. Üstelik geçen yıl filme ek sahneler çekmek için geri döndü. Hatta defalarca ertelenen The Flash’ta da yer alacağı kesinleşti. Normalde her şey yolunda gitseydi devam edecek olan Justice League maceralarında da yer alacaktı. Warner Bros. her ne kadar o seri ile işinin bittiğini söylese de “Release the Snyder Cut” hareketi ile ileride ne olacağını şimdiden kestirmek oldukça zor.

- Reklam -

Şu an için kesin olan şey, Pattinson’lu Batman’in Earth-2’da en az üç film boyunca karşımıza çıkacak olması. Üstelik aynı evrende geçen ve Gotham’ı derinlemesine işleyecek bir HBO Max dizisi için de hazırlıklar yapılıyor.

Peki ya sizler The Batman’in Earth 2’da geçmesi konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce bu duyuru sonrası Earth-1’da bilindik karakterler ile yeni bir Justice League macerası gelir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şarap Koyusu - Zeynep Çolakoğlu

Dionysos’un Ruhu Üzerimizde: Zeynep Çolakoğlu’dan Şarap Koyusu

Süveyş Kanalı: Ever Given Hayran Hikâyeleri

Süveyş Kanalı’na Saplanan Gemi, Aşk Temalı Hayran Hikâyelerine Konu Oldu