in

The Batman Tekrar Ertelendi: Robert Pattinson Covid-19 Pozitif!

The Batman çekimleri bir kez daha durdu. DC filminin başrolü Robert Pattinson’ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Prodüksiyona süresiz ara verildi

The Batman - Robert Pattinson - Covid-19
- Reklam -
- Reklam -

Matt Reeves imzalı DC‘nin yeni The Batman film seti bir kez daha ertelendi. Tüm dünyayı pençesi altına alan Koronavirüs pandemisi, hızla etkisini göstermeye devam ediyor. Salgın, eğlence sektörünü de ciddi boyutta sarsmıştı. Ancak yeni normal ile birlikte birçok prodüksiyon geri döndü. Görünen o ki ertelemeler gelmeye devam edecek. Çünkü yeni Kara Şövalye filminin yıldızı Robert Pattinson, Covid-19 pozitif çıktı.

Geçen mart ayında The Batman seti pandemi nedeniyle ertelemeye gitmişti. Bununla birlikte filmin vizyon tarihi de gecikeceği öğrenilmişti. Eylül ayında sete geri dönüldü. Her şey yolunda gidiyor, ilk fragman ortaya çıkıyor derken beklenmedik bir haber hayranları bir hayli şaşırttı. Robert Pattinson‘ın Koronavirüs testi pozitif çıktı ve haliyle çekimler yine ertelenmek durumunda kaldı.

The Batman Seti Robert Pattinson’ın Covid-19 Pozitif Çıkması ile Süresiz Olarak Ertelendi

Aralık 2019 tarihinde Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede pandemi haline gelen Koronavirüs, şu ana kadar 26.4 milyon insanı hasta etti. Salgın nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise 870 bini geçti.

- Reklam -

The Batman - Robert Pattinson - Covid-19

Yeni normal kapsamında tedbirler eşliğinde başlayan setlerde ise işler pek de yolunda gitmiyor. Salgın, birçok ülkede yeniden tırmanış eğilimine geçmişken ürkütücü haberler de gelmeye devam ediyor.

Robert Pattinson‘ın Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla film çekimleri süresiz olarak ertelendi.

Warner Bros. cephesi ise isim vermeden bir çalışanlarının Covid-19 pozitif çıktığını ve protokollere uygun olarak izole edildiğini, çekimlere ise ara verildiğini duyurdu.

Vanity Fair dergisi ise hasta olan ismin Pattinson olduğunu doğruladı.

- Reklam -

Sete ne zaman geri dönüleceği belirsizliğini koruyor.

The Batman - Robert Pattinson - Covid-19

Daha karanlık bir The Batman deneyimini izleyiciye sunacak olan yapımın kadrosunda Zoë Kravitz (Catwoman), Colin Farrell (Penguin), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred Pennyworth) ve Jeffrey Wright (Komiser Jim Gordon) gibi isimler yer alıyor.

Peki siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yapımın çekimleri ne kadar süre aksayacak? Görüşlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Tenet İncelemesi: Sinemanın Altın Çocuğu Sizi Kuantum Soğuk Savaşına Çağırıyor

Kaynak: Vanity Fair

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Üfff… Gelsin, “Yarasalıktan covid kaptı!” şakaları. :confused: :man_shrugging:

  2. Avatar for Waxillium Waxillium dedi ki:

    Dün başka platformdan bu şakayı yaparak kotamı doldurdum. Tüh! Rıhtım aklıma gelmemişti.

  3. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:
  4. Avatar for Gokhanca Gokhanca dedi ki:

    Yok, en popüleri “maskeyi yanlış takıyor, ağzı açıkta” şakaları

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rafael yüzü

Rafael, 3D ile Yüzüne Yeniden Kavuştu: Mezardaki Gizem de Çözülmüş Oldu!

Birol Ünel

Oyuncu Birol Ünel Kansere Yenik Düştü: Duvara Karşı’nın Yıldızı Aramızdan Ayrıldı