in

The Batman Filminden Karakter Posterleri Paylaşıldı

The Batman filmi için hazırlanan yeni karakter posterleri, Paul Dano’nun Riddler maskesine ürkütücü bir bakış dahil olmak üzere yeni görünümler sunuyor.

The Batman Filmi Karakter Posterleri
- Reklam -
- Reklam -

The Batman filmi için yeni karakter posterleri paylaşıldı. Yeni fotoğraflar, Paul Dano’nun Riddler maskesine ürkütücü bir yakından bakış sunuyor ve izleyicileri gerçeği ortaya çıkarmaya davet ediyor.

Robert Pattinson’ın genç Bruce Wayne’i canlandıracağı ve Batman olduğu ilk yılları anlatacak olan yeni DC filmi hayranlarca uzun süredir bekleniyor. Filmde birçok ünlü oyuncu yer alacak. Yanı sıra asıl kötünün The Riddler olması bekleniyor. Paul Dano’nun canlandırdığı ikonik DC Comics kötüsü daha önce beyaz perdede iki isim tarafından canlandırılmıştı. Bilmececi olarak bilinen karakter 60’lı yıllarda Adam West’in yönettiği Batman filminde Frank Gorshin tarafından, Joel Schumacher’in Batman Forever’ında ise Jim Carrey tarafından hayat bulmuştu. Dano da bu karakteri üçüncü defa sinemalara getirecek.

paul dano the riddler batman

- Reklam -

Yeni Riddler tasarımı, çizgi romanlarınkinden farklı bir şekilde karşımıza çıkacak. Her ne kadar soru işaretleriyle süslü ünlü takımından uzaklaşsa da, yeşil tonu korumaya devam edecek. Filmin ana kötülerinden biri olarak karşımıza çıkacak olan Riddler, Gotham’ı temizlemeye çalışan Batman’in henüz yolun başındayken başını ağrıtan en önemli isimlerden biri olacak. Bruce bu sırada ailesinin geçmişiyle bağları olan derin bir yolsuzluk ağına bulaşacak ve herkesi adalete teslim etmek için yeni müttefikler edinmeye çalışacak. Filmin yönetmeni de olan Matt Reeves, Bad Boys for Life’ın ortak yazarı Peter Craig’le birlikte senaryoyu kaleme aldı.

The Batman 4 Mart 2022’de Sinemalarda Olacak

Şimdi de, filmin vizyona girmesine sadece bir ay kala resmi The Batman Twitter hesabı yeni bir karakter posterleri paylaştı. Posterlerden Dano’nun Riddler karakterine ait olanı, karakterin maskesine ürkütücü bir yakın bakış sunuyor ve izleyicileri onun cinayetler dizisinin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya davet ediyor. Diğer karakter posterleri arasında Robert Pattinson’lı Batman, Zoë Kravitz’li Catwoman ve Colin Farrell’lı The Penguin yer alıyor.

The Batman Filmi Karakter Posterleri

- Reklam -

The Riddler’ın filmdeki yeni tasarımı, izleyiciler ve çizgi roman hayranları arasında büyük bir tartışma konusu oldu. Bazıları bu yeni hali gülünç bir görünüm olarak bulurken, diğerleri orijinal tasarımdan daha ürkütücü bir ayrılma olarak görüyor. Ancak karakterin gerçekten nasıl olup olmadığı, 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girdiğinde ortaya çıkacak.

The Batman’in yeni karakter afişlerini sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yazdığı Kitabı Gizlice Kütüphaneye Koyan Çocuk

Kendi Yazdığı Kitabı Gizlice Kütüphaneye Koyan Çocuk Ünlü Oldu: Yayınevlerinden Teklifler Yağıyor

Gediksavaşları Efsanesi Dizi The Riftwar Cycle

Gediksavaşları Efsanesi Dizi Oluyor: Ünlü Fantastik Roman Serisi The Riftwar Cycle Ekrana Uyarlanıyor