in ,

The Batman Filminden Riddler’a Odaklanan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

The Batman için yayınlanan yeni fragman, The Riddler’ın şeytani planı dahil olmak üzere daha önce görülmemiş yeni görüntüler içeriyor.

The Batman Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Batman filmi için yayınlanan yeni bir fragman, The Riddler’a dair yeni detaylar da dahil olmak üzere daha önce görülmemiş bazı yeni görüntüleri içeriyor.

DC Sinematik Evreni’ndeki Ben Affleck’li Batman projesinin iptalinden sonra Warner Bros. daha genç bir Bruce Wayne’e odaklanan bağımsız bir filmi yönetmesi için Matt Reeves’i işe aldı. Mayıs 2019’da Robert Pattinson’ın da başrolde yer alacağı belli olduktan sonra işler hızlanmaya başladı. Filmde Pattinson haricinde Catwoman rolünde Zoë Kravitz, Komiser Gordon rolünde Jeffrey Wright, Riddler rolünde Paul Dano, The Penguin rolünde Colin Farrell ve Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis gibi isimler yer alıyor.

Filme ait ilk fragman, 2020 yılındaki DC FanDome etkinliğinde, filmin henüz dörtte biri çekilmişken paylaşıldı. Ardından asıl fragman ise bu yılki etkinlikte paylaşıldı. Koronavirüs nedeniyle erteleme alan macera normalde 25 Haziran 2021 tarihinde vizyona girecekti. Ancak pandemi nedeniyle ertelenerek 1 Ekim 2021’e çekildi ve son olarak vizyon tarihi 4 Mart 2022 olarak belirlendi.

- Reklam -

Şimdi de Warner Bros. Japan, The Batman için yeni bir fragman yayınladı. Uluslararası fragman, filmden daha önce görülmemiş birkaç yeni kareyi içeriyor. Bunlardan en önemlisi Riddler’ın duvarını gazete kupürleri ve fotoğraflarla dolu gösteriyor. Hemen aşağıdan fragmana göz atabilirsiniz.

The Batman Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeni film, Dano’lu Riddler ile birlikte Catwoman ve Penguin’in yeni versiyonlarını da hayranlara tanıtmaya hazırlanıyor. Fragmanlardan anlaşıldığı kadarıyla Selena Kyle, Bruce Wayne için bir düşmandan ziyade bir müttefik olacak. Farrell’in The Penguin’in (Oswald Cobblepot) ise filmde sadece birkaç dakika olduğu söyleniyor. Ancak kendisinin başrolünde yer aldığı ve HBO Max için hazırlanan solo bir dizi resmileşmiş durumda.

- Reklam -

The Batman’de birden fazla düşmanın yer alacak olması bazılarına göre tehlikeli bir hamle şeklinde algılansa da, zaten yeterince geciken filmde sadece tek bir kötüye odaklanmak hayranları tatmin etmeyebilirdi. Şimdi ana tehdidi oluşturacak anti kahramanlar, daha önce hiç görülmemiş ve keşfedilmemiş versiyonlarıyla Kara Şövalye’nin karşısına çıkacaklar.

Yeni uluslararası fragman hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? The Batman’den beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Gişede kolaylıklar, başarılar dilerim. Zira Nolan reyiz çıtayı uzaya koyup bırakmıştı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

matrix testi quiz

Matrix Testi: Kült Bilimkurgu Üçlemesine Dair Neler Biliyorsunuz?

Keiko Nobumoto anime cowboy bebop ölüm haberi

Cowboy Bebop Yazarı Keiko Nobumoto Hayatını Kaybetti