in

The Batman Filmine Katılan Yeni İsim Peter Sarsgaard Oldu

The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves, Peter Sarsgaard’ın da kadroya dahil olduğunu duyurdu. Sarsgaard’ın Two Face (İki Yüz) karakterini canlandıracağı söyleniyor.

Peter Sarsgaard the batman
- Reklam -
- Reklam -

Matt Reeves’in yönetmenliğini yaptığı ve Robert Pattinson’ın başrolünde olduğu heyecanla beklenen The Batman filmi için yeni bir oyuncu daha duyuruldu. Son olarak Carmine Falcone karakterine hayat verecek John Turturro’nun duyurulduğu yapıma yeni katılan isim Peter Sarsgaard oldu. Oyuncunun rolü henüz açıklanmadı ancak tahminler de yok değil.

Bugüne dek seriye katıldığı duyurulan tüm karakterlerin rolleri de aynı anda belli olmuştu. Fakat Sarsgaard için herhangi bir açıklama yapılmadı.

Reeves, oyuncunun kadroya katılışını “Oh… Selam, Peter…” şeklinde Twitter adresi üzerinden duyurdu.

- Reklam -

Yönetmenin gif seçimi yüzünden hayranlar tarafından oynayacağı karakter hakkında birçok teori ortaya atıldı. Söylentiler arasında en yaygın olanlarından biri Komiser Yardımcısı Peter Grogan rolünde olacağı. Ayrıca The Hollywood Reporter, oyuncunun Wasserman adlı kötü tarafa geçmiş bir polisi ya da bölge savcsını oynayabileceğini bildirdi. Bölge savcısı denildiğinde de akla gelen isim Harvey Dent, yani daha çok bilinen adıyla Two-Face (İki Yüz) oluyor. Tabii Reeves’ın burada özellikle hayranların bu tarz bir yanılgıya düşmesi ve sonradan sürprizle karşılaşmaları için böyle bir gif kullandığını belirtenler de var. Yine de gerçeği kısa sürede öğreneceğiz gibi geliyor.

Peter Sarsgaard’ın bir DC filminde oynadığı ilk rolü bu olmayacak. Kendisi daha önce 2011’deki Green Lantern filminde Hector Hammond karakterine de hayat vermişti.

- Reklam -
Peter Sarsgaard The Batman
Peter Sarsgaard

The Batman Ne Zaman Vizyona Girecek?

Normalde yeni bir Batman filmini çoktan izlememiz gerekiyordu. Hatırlayacağınız üzere Ben Affleck’in hem yapımcılığını hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstleneceği yeni bir film beklentisindeydik. Fakat ardından ne olduysa Affleck önce yönetmenlik koltuğunu bıraktı ardından da karaktere veda etti. 2 yıl önce de yeni proje Matt Reeves’a teslim edildi. Kendisi filmin senaryosunu hazırladı ve fakat asıl haberler karakteri canlandıracak ismin Robert Pattinson olduğu açıklandıktan sonra gelmeye başladı.

Yeni gelecek filmle birlikte karakterin tanınan birçok düşmanı da filmde yer alacak gibi gözüküyor. Hayranlar The Batman filminin konusu ne? gibi sorular sorsa da açıklanan bir özet henüz bulunmuyor.

The Batman, 25 Haziran 2021’de sinemalarda olacak.

Carmine Falcone seçimi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce İki Yüz karakterine yakışacak mı?

Yorumlarınız Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Batman Filminde Yeni Kostümün Renkleri Belli Oldu

* H.P. Lovecraft Uyarlaması Color Out of Space Sonrası Yeni Yapımlar Yolda

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neil Gaiman

Neil Gaiman İmzalı Yolun Sonundaki Okyanus Dizi Oluyor

mosaic oyun inceleme

Mosaic: Yalnız Yetişkin Hayatına Hoş Geldiniz